Artan

15,21 9.98 11:06
43,46 9.97 11:06
351,00 9.95 09:55
8,08 9.93 11:06
235,00 9.35 09:55
Artan Hisseler

Azalan

19,89 -10 11:05
42,66 -10 09:55
36,24 -9.99 11:06
255,25 -9.96 11:05
12,60 -9.94 11:06
Azalan Hisseler

İşlem

10.296.223.126,32 11:06
8.046.432.747,21 11:06
2.145.387.550,24 11:06
2.110.022.488,60 11:06
1.859.979.015,65 11:06
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8351 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Sistem Takibi - II

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Çimento olarak bence en ucuzu OYAKC 'dir. Yaklaşık 10 yıl boyunca yatayda ve dipte gezindikten sonra daha yeni yeni primlenmeye başladı...

5 adet çimento fabrikasını OYAK boşu boşuna birleştirmedi diye düşünüyorum. Büyük bir proje olmasa buna hiç gerek yoktu....

Bu proje Kanal İstanbul gibi görünse de bence aslında arka planda daha büyük projeler peş peşe gelecektir...

Örneğin Suriye ve Irak 'ın yeniden inşâ dönemi yakında başlayacaktır. Libya 'da başladı bile. Karabağ başladı denebilir...

Devamında Afrika açılımı ile oralarda da inşâ dönemleri olacaktır. Önümüzdeki 6-7 yılı ben OYAKC için olumlu görüyorum. O nedenle portföyün büyük bölümünü hep bu hisseye ayırırım...

Zamanında çok bekletti ve hâlen bekletiyor. İstediği kadar bekletsin, sonunda nasılsa açığı fazlasıyla kapatıyor...

Hisseler için grafik çalışmalarını akşama paylaşırım. Gündüz kafam dağınık oluyor çalışamıyorum. Sabit hisseler için önceden çalışıldığı için sorun olmuyor ama yeni hisse için biraz çalışmam lâzım...
    sayın T/A bilgisayarımda arıza vardı.yeni girebildim.öncelikle verdiğiniz cevap için teşekkür ederim.oyak çimento almakla aslan,bolu,mardin,denizli,adana,ünye çimentolara,oyak beton ve oyko kağıt ambalaj'ada ortak oluyoruz.adana,mardin geçmişte yatırım yaptığım firmalar.7 çoğrafi bölgeye mal satabiliyor.sizinde ifede ettiğiniz birleşme büyük bir hedef için olabilir öngörüsüne aynen katılıyorum.portekizli çimento devi cimpor'un satın alınması,2018 'de taiwan çimento devin'e 1.6 milyar dolar bedel üstünden oyakc'nin %40'nı 640 milyon dolar'a satılması ülke büyük oyunculuğundan küresel oyunculuğa geçişin bence hazırlığı adımları ve alt yapısının hazırlanması diye düşünüyorum.bence oyakc biriktirmelik bir yatırım kağıdı.tekrar teşekkür eder başarılar ve hayırlı kazançlar.saygılarımla

Alıntı Originally Posted by ERDEMİR Yazıyı Oku
    sayın T/A bilgisayarımda arıza vardı.yeni girebildim.öncelikle verdiğiniz cevap için teşekkür ederim.oyak çimento almakla aslan,bolu,mardin,denizli,adana,ünye çimentolara,oyak beton ve oyko kağıt ambalaj'ada ortak oluyoruz.adana,mardin geçmişte yatırım yaptığım firmalar.7 çoğrafi bölgeye mal satabiliyor.sizinde ifede ettiğiniz birleşme büyük bir hedef için olabilir öngörüsüne aynen katılıyorum.portekizli çimento devi cimpor'un satın alınması,2018 'de taiwan çimento devin'e 1.6 milyar dolar bedel üstünden oyakc'nin %40'nı 640 milyon dolar'a satılması ülke büyük oyunculuğundan küresel oyunculuğa geçişin bence hazırlığı adımları ve alt yapısının hazırlanması diye düşünüyorum.bence oyakc biriktirmelik bir yatırım kağıdı.tekrar teşekkür eder başarılar ve hayırlı kazançlar.saygılarımla
    Size de geçmiş olsun. Benim bilgisayar da arada sıkıntı çıkardığı için biliyorum...

Artık yedekte bilgisayar bulunduruyorum ama veriler ve grafik çizim programı çökerse o zaman çok şeyi sil-baştan yapmam gerekebiliyor...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

3.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Size de geçmiş olsun. Benim bilgisayar da arada sıkıntı çıkardığı için biliyorum...

Artık yedekte bilgisayar bulunduruyorum ama veriler ve grafik çizim programı çökerse o zaman çok şeyi sil-baştan yapmam gerekebiliyor...
    sayın T/A benim bilgisayar arızalanırsa bana zarar, sizin bilgisayar arızalanırsa hem size hem de fayda sağladığınız pekçok yatırımcıya zarar.varsın benim bilgisayar arızalansın, sizin bilgisayar arızalanmasın(sorumluluğu çok fazla).en iyisi 2 bilgisayarda arızalanmasın.tekrar bizlere sağladığınız katkılar için teşekkür ederim.başarılar ve hayırlı kazançlar.saygılarımla.

Alıntı Originally Posted by ERDEMİR Yazıyı Oku
    sayın T/A benim bilgisayar arızalanırsa bana zarar, sizin bilgisayar arızalanırsa hem size hem de fayda sağladığınız pekçok yatırımcıya zarar.varsın benim bilgisayar arızalansın, sizin bilgisayar arızalanmasın(sorumluluğu çok fazla).en iyisi 2 bilgisayarda arızalanmasın.tekrar bizlere sağladığınız katkılar için teşekkür ederim.başarılar ve hayırlı kazançlar.saygılarımla.
    Ramazan da işleri biraz askıya aldım. Tamir işlerini de gecikmeli çözüyorum...

Hayırlısı ile bayramdan sonra sayfamız da ben de daha aktif oluruz...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •