Originally Posted by
ERDEMİR
sayın T/A bilgisayarımda arıza vardı.yeni girebildim.öncelikle verdiğiniz cevap için teşekkür ederim.oyak çimento almakla aslan,bolu,mardin,denizli,adana,ünye çimentolara,oyak beton ve oyko kağıt ambalaj'ada ortak oluyoruz.adana,mardin geçmişte yatırım yaptığım firmalar.7 çoğrafi bölgeye mal satabiliyor.sizinde ifede ettiğiniz birleşme büyük bir hedef için olabilir öngörüsüne aynen katılıyorum.portekizli çimento devi cimpor'un satın alınması,2018 'de taiwan çimento devin'e 1.6 milyar dolar bedel üstünden oyakc'nin %40'nı 640 milyon dolar'a satılması ülke büyük oyunculuğundan küresel oyunculuğa geçişin bence hazırlığı adımları ve alt yapısının hazırlanması diye düşünüyorum.bence oyakc biriktirmelik bir yatırım kağıdı.tekrar teşekkür eder başarılar ve hayırlı kazançlar.saygılarımla
Size de geçmiş olsun. Benim bilgisayar da arada sıkıntı çıkardığı için biliyorum...
Artık yedekte bilgisayar bulunduruyorum ama veriler ve grafik çizim programı çökerse o zaman çok şeyi sil-baştan yapmam gerekebiliyor...
"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.
Yer İmleri