Artan

12.320,00 10 18:10
85,80 10 18:10
236,70 9.99 18:10
88,70 9.98 18:10
67,85 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

46,58 -9.99 18:10
56,05 -9.96 18:10
194,30 -9.96 18:10
10,80 -9.92 18:10
21,60 -9.47 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

14.811.272.651,72 18:10
11.086.493.448,58 18:10
7.357.061.520,82 18:10
6.085.142.723,10 18:10
5.960.933.774,50 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/3 123 SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. AOY ve GZH zarar üstüne zarar ettiriyor bir türlü kurtulamadım bunlardan, neyse ki yerli hisse fonlarında zarardan bir miktar kâra geçtim, benim sormak istediğim yabancı hisse fonlarından daha önce hiç almadım, şu anda yavaş yavaş girmeli mi yoksa çok mu şişmiş durumdalar beklemeli mi? bir de hangi fonları incelememi önerirsiniz?

2.  Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    AOY ve GZH zarar üstüne zarar ettiriyor bir türlü kurtulamadım bunlardan, neyse ki yerli hisse fonlarında zarardan bir miktar kâra geçtim, benim sormak istediğim yabancı hisse fonlarından daha önce hiç almadım, şu anda yavaş yavaş girmeli mi yoksa çok mu şişmiş durumdalar beklemeli mi? bir de hangi fonları incelememi önerirsiniz?
    Yenilenebilir enerjiler 2 haftada toplam %24 düştü. Eğer dönecekse buralardan dönmeli. Açıkcası ben Pzt. günü AOY'den alım yaptım. Bu arada dibin de dibi vardır derler. Daha da düşebilir mi? Olabilir tabii ki ancak ben riski aldım. GBC, GBG, AFA ve AFV fonlarına bakabilirsiniz.

Alıntı Originally Posted by Nida Yazıyı Oku
    Yenilenebilir enerjiler 2 haftada toplam %24 düştü. Eğer dönecekse buralardan dönmeli. Açıkcası ben Pzt. günü AOY'den alım yaptım. Bu arada dibin de dibi vardır derler. Daha da düşebilir mi? Olabilir tabii ki ancak ben riski aldım. GBC, GBG, AFA ve AFV fonlarına bakabilirsiniz.
    eyvallah. sağolasınız.

Alıntı Originally Posted by Nida Yazıyı Oku
    Tam benim mantık.
    Çok çıkandan kurtul çok düşeni "kademeli" al.
    Bir ara AES böyle yapmış, sonra roketto...
    Pazartesi TGE'den kurtulup kademeli AOY alacağım.
    Bu arada TGE'de balık mı tuttuk ne tuttuk belli değil.
    Dün yamuldu fon.
    Elümüze verdiler diye şarkı mı vardı?
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

5.  Alıntı Originally Posted by Market Soul Yazıyı Oku
    Tam benim mantık.
    Çok çıkandan kurtul çok düşeni "kademeli" al.
    Bir ara AES böyle yapmış, sonra roketto...
    Pazartesi TGE'den kurtulup kademeli AOY alacağım.
    Bu arada TGE'de balık mı tuttuk ne tuttuk belli değil.
    Dün yamuldu fon.
    Elümüze verdiler diye şarkı mı vardı?
    Tge niye öyle.dusunuyorsuni ki? Emtia da Brent petrol 70 dolar çıkacak.bloombergtv den duydum iran istese kadar piyasaya girsin zaten çin ve Hindistan'da veriyormuş. Bence İran olayı fiyatlandi ve ham petrol dun%20yukseldi. Amerika ve cin ve Avrupa seyahatler açılırsa bence ham petrolün artışı olacak .

Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Son düzenleme : ayurdakok; 22-05-2021 saat: 10:51.

Alıntı Originally Posted by ayurdakok Yazıyı Oku
    Tge niye öyle.dusunuyorsuni ki? Emtia da Brent petrol 70 dolar çıkacak.bloombergtv den duydum iran istese kadar piyasaya girsin zaten çin ve Hindistan'da veriyormuş. Bence İran olayı fiyatlandi ve ham petrol dun%20yukseldi. Amerika ve cin ve Avrupa seyahatler açılırsa bence ham petrolün artışı olacak .

Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    fonlara olan kredim,
    son bu TGE ile sıfıra indi.
    yani fon olarak 17 gün ciddi artı yap.
    3 günlük eksi ile hepsini geri al.
    fonların 17 gün iyi getiri sağlayıp,
    3 günde geri alması.
    gerçek hayatta oluşmaz.
    piyasa da hiç bir göçme olmamasına rağmen bu oluyorsa.
    bunun adı ahlaksızlıktır.

Eğer sizin dediğiniz gerçekleşirse.
    bir aylık getirisi
    PPZ yi geçerse
    hüküm yazmayı bir celse daha(20gün) ertelerim.
    yeniden TGE alırım.
    Söylediklerinizin gerçekleşmesi umudu ile bekliyorum

7. TGE geçmiş 5 ve 3 yıllıklarda mevduatın bile gerisinde kaldı, bu son dönemde basılan para ile oluşan enflasyon gereği bir miktar daha yeri olduğunu düşünüyorum, Ancak ; bu fonu 2 yıldır kullanan birisi olarak TGE benim için dönemsel olara gir-çık fonu
    adp\tau özellinde de baktığımızda bu fonlarda geçmiş dönemde benim için gir-çık fonuyken şu dönem bankacılık endeksinin çok düşük kalmasından dolayı bende orta vadede al-tut biriktir olarak devam etmekteyim

Alıntı Originally Posted by onno07 Yazıyı Oku
    TGE geçmiş 5 ve 3 yıllıklarda mevduatın bile gerisinde kaldı, bu son dönemde basılan para ile oluşan enflasyon gereği bir miktar daha yeri olduğunu düşünüyorum, Ancak ; bu fonu 2 yıldır kullanan birisi olarak TGE benim için dönemsel olara gir-çık fonu
    adp\tau özellinde de baktığımızda bu fonlarda geçmiş dönemde benim için gir-çık fonuyken şu dönem bankacılık endeksinin çok düşük kalmasından dolayı bende orta vadede al-tut biriktir olarak devam etmekteyim
    Evet haklısınız. TGE çoksinsi. rastgele takip edenleri yakacak bir fon. düşünebiliyormusunuz. 17 gün ciddi artı getiri veriyor. hepsini 3 günde geri alıyor.
    ADP son 6 günde en çok getiriyi getiren fon. daha iyi vereni yok.

Sayfa 1/3 123 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •