Bugun satis verdim.CDS ler yukari giderse uzebilir.P.tesi belki alabilirsiniz.
Saygilar.
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugun satis verdim.CDS ler yukari giderse uzebilir.P.tesi belki alabilirsiniz.
Saygilar.
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün beklentilerin üzerinde gelen, hatta bizim siyasetçilerin bile, "bak amerikada bile enflasyon 4,5 oldu" diye kendilerine malzeme yapabileceğienflasyon verisi sonrası teknoloji şirketleri ağırlıklı olan Nasdakk'ta 100 günlük ortalama altına sarktık, 200'e doğru yol görünmüş oldu.
Aslında bir kaç aydır konuşulan teknolojiden, sanayi firmaları hisselerine olan devrin sonuna geldik anlaşılan. Pandemi döneminin kaymağını yiyen, son dönemde bizim de "teknoloji ağırlıklı" fon muhabbetlerimize konu olan şirketler için balonların hafiften havası alınıyor. Bir anda patlamasını bekleyemeyiz ancak, Nasdakk için artık "iki geri bir ileri günleri gelmiş olabilir." Yeni bir hikaye yaratılana kadar bu hisseler gözden düşerken, pandemi sonrası enflasyonla birlikte gelen ciddi talep artışı sonrası parlaması muhtemel enerji, seyahat, ulaşım, eğlence şirketlerin zamanı geliyor diye düşünüyorum.
Yabancı fonlara yönelik tavsiyemi sürdürüyorum, sadece içeriklerine de bakmak gerekiyor artık. İçerisinde elektrikli araç, teknoloji vb. geçiyor, son yıllık performansı %80-100 görünüyor diye hemen dalmamak, bir kere daha düşünmek gerekiyor.
Bu hafta için para işlerini bir kenara koyalım, hepimizin bu buruk bayramı mübarek olsun. İnşaallah bu ailelerimizden, akrabalarımızdan, bayram namazlarından, mezarlıklardan uzak geçirdiğimiz son bayram olsun.
çok güzel yorumlamışsınız, şahsen teşekkür ederim.
benim şu kısa ömürlü fon hayatımda gözlemlediğim, bizde yeni fonlar hep bir şeyin rallisinden sonra ortaya çıkıyor. son zamanlarda bir sürü teknoloji fonu veya yenilenebilir enerji fonu çıktı, keşke çok daha önce çıksaydı bunlar. ama en azından ilerisi için düşünecek olursak, hiç çıkmamasından daha iyi.
diğer yandan, ben açıkçası döviz bazlı iyi fon bulmakta zorlanıyorum. her ne kadar buradaki birçok tecrübeli kişi GBC ve KUB'u övse de, ben GBC performansından emin değilim. elbette bilmediğim çok şey var piyasa ile ilgili, ama altın ve gümüş inatları yüzünden diğer madenlerdeki rallileri kaçırdılar. TGE'nin yılbaşından beri olan performansı ortada. diğer yandan KUB'u başarılı buluyorum, ama ilerleyen aylarda Google, Facebook, Amazon veya Alibaba gibi hisselere yatırım yapmaya devam edecekler mi merak ediyorum.
Ziraat PPF, 5 günlük 0,235 yapmış.
Günlük 0,047 yapar..
Düşüş olmuş.
OSD ve 5Y CDS arasındaki korelasyonu biri keşke ispatlasa.
Portföy dağılımını geçelim uzun tek bir kağıt mi var portfoy de. DBH muamelesini hak etmiyor.
Yeşil enerjiyi için güzel sinyaller gelmiyor.
Enflasyonist ve yüksek faize sürüklenen ortamda henüz karlılığı tartışmalı sektörlerde yatırım ve büyüme görmek kolay olmayabilir.
Amerigan başkanı gonustu hikayesi de bir yere kadar gidebilir.
Yer İmleri