Originally Posted by myfinans Yarını da globalde artıda atlatabilrsek sert yükseliş beklerim. VIX iyi düştü. Ustadim bu bir tesaduf olamaz Bayrama denk gelmemiz iyi oldu bu surecte
Originally Posted by Market Soul Bunlar varya bunlar. Parayı yemeyi bilmezler. Mert kaçak internet kullanıyormuş zaten. Bende kullandım bedeva wifi
Originally Posted by myfinans Yarını da globalde artıda atlatabilrsek sert yükseliş beklerim. VIX iyi düştü. Msci Turkey etf bile artıya geçecek
Originally Posted by Market Soul Bunlar varya bunlar. Parayı yemeyi bilmezler. Mert kaçak internet kullanıyormuş zaten. Opel mokkaci mert sanirim bu kisi 🤭
Originally Posted by Webster Opel mokkaci mert sanirim bu kisi 🤭 Abi İnvesting'te kullanıcı adın ne
Originally Posted by aydinc Bende kullandım bedeva wifi Hayatınız beleş sizin...
Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.
Originally Posted by aydinc Abi İnvesting'te kullanıcı adın ne İnvestingdeki adim Aydinc
Originally Posted by Webster İnvestingdeki adim Aydinc Odas VESTL vesbe Özellikle beğendiğim kağıtlar Tavsiye olamaz haaa ona göre
Forum Rules
Yer İmleri