Sayfa 450/932 İlkİlk ... 350400440448449450451452460500550 ... SonSon
Arama sonucu : 7451 madde; 3,593 - 3,600 arası.

Konu: #OltayaTakılanlar

Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
    Tabi ki herkesin yorumu farkli olabilir saygı duyarım.
    Ama size nacizane tavsiyem illa tekniz analiz kullanacaksınız temeli sağlam hisselerde kullanın bunu.

Çünkü Allah göstermesin temelin desteklemedigi bir hissede bir gece ansızın gelen bir haberle çok büyük zarar edebilirsiniz.

Mesela 2020 de 5-6 tane hissede teknik analizde hersey yolundaymış gibi görünürken bir gece gelen haberle tahtalar kapandi ve hissedarlarin tüm birikimleri uçtu gitti.

SM-M515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Haklısınız, önemli uyarılarınız için teşekkür ederim.
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

2.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Cemaş 5 Puan (10 üzerinden) kaybettiren faktörler:

1- EFK ve FAVÖK rakamları, F/K başarısını desteklemiyor.
    2- Ciro, devasa Sermayenin yanında çok düşük seviyede.
    3- Özkaynak yönt.gelirler, Faaliyet dışı gelirler vs.vs ???
    4- Haliyle 83 Milyon TL ciroya, 88 Mİlyon TL NET kar.
    5- Sonuç olarak sürdürülebilir kar edebilmesi yönünde tereddütler.
    Günaydın,
    Emeklerinize sağlık,teşekkürler.

3.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Bu göstergeler her şeyi mükemmel yapmaya yeterli gelmiyor dostlar...
    Açıklanan bilançolara göre temel olarak gözünüze çarpan mükemmel/mükemmele yakın yatırım yapılabilecek hisseler varsa onların isimlerinide paylaşırsanız herkese faydası olacaktır.
    saygılar

4.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku

sağolun sayın izci.her zamanki gibi gene çok faydalı tespitler ve yorumlar yapmışsınız.ellerinize sağlık.saygılarımla.tekrar iyi bayramlar dilerim.

5.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku

sağolun sayın izci.şahsen bu objektif yorum ve tespitlerinizden çok fayda sağlıyorum.saygılarımla.hayırlı günler ve hayırlı bayramlar dilerim.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    Siz de Sağolun Sn. ERDEMİR, Sizin yorumlarınızı da takdir ediyorum gerçekten...Yükselen şirketinin tarihsel Anatomisi (beden ve gövde yapısı) bu kadar güzel anlatılırdı. Helal olsun...

Alıntı Originally Posted by ERDEMİR Yazıyı Oku
    sayın izci esasında yeni bir satın alma değil.2013 yılında en yakın rakibi ramateks metali rus mechel grubundan satın aldı.ramateks metalin bazı personelleri ve markası yksln'e geçti.ayrıca2009 yılında ukraynalı dss fabrikasının distribitörü oldu. 2010 yılında toolgo markasının patenti aldı ve distribütörü oldu.2013 alman energietechnik'in distribitörü oldu.2015 yılında çekya'lı poldi firmasının distribitörü oldu.y.k.b. Yüksel Göktürk 2005 ve 2009 yıllarında İTO meclis üyesi ve demir çelik komitesi başkanı seçildi.ailece 1954 yılından beri sektörün içindeler.1.245.000 lot konusundaki acelecilik düşüncenize aynen katılıyorum.maddi olarak 6.000.000TL. kar var ancak şirket iyi niyetle olduğunu belirtsede biraz itibar kaybı oldu.kısa vadede hisse fiyatını baskıladı ancak başka şirket satışı olmayacağı için baskı kalktı.ben yatırımımı koruyorum.sonuçta şirket 6.000.000TL bilançoya ekleyecek.yatırımlarının %93bittiği için sektördeki canlılıktan istifade edip güzel bilançolar getirir diye düşünüyorum.başarılar ve hayırlı kazançlar.saygılarımla.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

7.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Siz de Sağolun Sn. ERDEMİR, Sizin yorumlarınızı da takdir ediyorum gerçekten...Yükselen şirketinin tarihsel Anatomisi (beden ve gövde yapısı) bu kadar güzel anlatılırdı. Helal olsun...
    Estağfürullah sayın izci.sizden ve kıymetli arkadaşlarınızdan bir şeyler öğrenmeye çalışarak kendimi geliştirmeye çalışıyorum.saygılarımla.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
     Alıntı Originally Posted by ozbek Yazıyı Oku
    Açıklanan bilançolara göre temel olarak gözünüze çarpan mükemmel/mükemmele yakın yatırım yapılabilecek hisseler varsa onların isimlerinide paylaşırsanız herkese faydası olacaktır.
    saygılar
    Yönlendirmeye girecek her türlü oluşuma kapalıyım dostum...Sizin kendi iradenizle bulduğunuz hisseyi masaya yatırır, elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız inşaallah...
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

Sayfa 450/932 İlkİlk ... 350400440448449450451452460500550 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •