Siz de Sağolun Sn. ERDEMİR, Sizin yorumlarınızı da takdir ediyorum gerçekten...Yükselen şirketinin tarihsel Anatomisi (beden ve gövde yapısı) bu kadar güzel anlatılırdı. Helal olsun...

Originally Posted by
ERDEMİR
sayın izci esasında yeni bir satın alma değil.2013 yılında en yakın rakibi ramateks metali rus mechel grubundan satın aldı.ramateks metalin bazı personelleri ve markası yksln'e geçti.ayrıca2009 yılında ukraynalı dss fabrikasının distribitörü oldu. 2010 yılında toolgo markasının patenti aldı ve distribütörü oldu.2013 alman energietechnik'in distribitörü oldu.2015 yılında çekya'lı poldi firmasının distribitörü oldu.y.k.b. Yüksel Göktürk 2005 ve 2009 yıllarında İTO meclis üyesi ve demir çelik komitesi başkanı seçildi.ailece 1954 yılından beri sektörün içindeler.1.245.000 lot konusundaki acelecilik düşüncenize aynen katılıyorum.maddi olarak 6.000.000TL. kar var ancak şirket iyi niyetle olduğunu belirtsede biraz itibar kaybı oldu.kısa vadede hisse fiyatını baskıladı ancak başka şirket satışı olmayacağı için baskı kalktı.ben yatırımımı koruyorum.sonuçta şirket 6.000.000TL bilançoya ekleyecek.yatırımlarının %93bittiği için sektördeki canlılıktan istifade edip güzel bilançolar getirir diye düşünüyorum.başarılar ve hayırlı kazançlar.saygılarımla.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre
Yer İmleri