Böylece zoru seçmiþ de oluyoruz. Herþeyini bildiðimiz, tanýdýðýmýz kolay seçeneði deðil, sizlerin tespit edip bildiðiniz bir bilinmeyeni karþýmýza almýþ oluyoruz.
Böylece zoru seçmiþ de oluyoruz. Herþeyini bildiðimiz, tanýdýðýmýz kolay seçeneði deðil, sizlerin tespit edip bildiðiniz bir bilinmeyeni karþýmýza almýþ oluyoruz.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, iþte buyum ben..'' Yunus Emre
Bence bir sýkýntý görünmüyor, baþlýkta teknik ya da temel paylaþýmý herkes yapabilmeli. Teknik olarak hisse tespitini sadece ben yapacaðým diye bir kural yok. Dayanaðý ya da sistemi olan herkes görüþünü sunabilir. Gelen isteklere her zaman cevap verdiniz.
izci abi; sizin kararýnýza da saygý duyarým.
“Baþarýsýzlýk yeniden ve daha zekice baþlayabilme fýrsatýndan baþka bir þey deðildir.” Henry Ford
Zamanýnda, izci abiden 10 tam puan alan ALKIM örneði de yaþandý zaten... Bir davul çalýnmadýðý kalmýþtý baþlýktaAmacýmýz teknik ile temelin kesiþtiði hisse bulabilmek...
“Baþarýsýzlýk yeniden ve daha zekice baþlayabilme fýrsatýndan baþka bir þey deðildir.” Henry Ford
Sayýn izci üstad ve diðer arkadaþlarýn bayramýný kutlar. Saðlýk mutluluk ve huzur getirmesini temenni ederim. Sayýn izci üstad orge için yorum alabilirmiyim. Saygýlar sunar þimdiden tþk ederim. Y. T.D
Orge Temel Analiz Puaný (10 üzerinden)
Orge: - - - (TSÝ = 12.00)
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, iþte buyum ben..'' Yunus Emre
Yer Ýmleri