Sayfa 563/997 İlkİlk ... 63463513553561562563564565573613663 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 4,497 - 4,504 arası.

Konu: Viop XXXIII

  1.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Baştan aşağı adil adam gibi yargılansalar gün yüzü göremez bunlar. Bunların yediği haltin asgari karşılığı hukukta ağırlaştırılmış müebbet.
    https://mobile.twitter.com/eacarer/s...4930176?s=1005

  2. Devlet denetim i çok zayif sağlıkta filyasyon ekipleri var şu anda vakalar düştü bir günde sadece en fazla birkaç saat lik 1 şoföre iş var.ama kurumda hergun 4-5-6-7 şoför geliyor.geldiklerini geçtim kendi şahsi işlerine devletin arabalarıyla gidiyorlar.canlari sıkılıyor görev olmadığı halde geziyorlar.hatta bu kadar şoför bostayken birde mesai ücreti alıyorlar.km doldurmak için mesai alacakya gereksiz geziyorlar.bunun gibi birsuru israf.bunu Cumhurbaşkanı biliyormu sağlık bakanı biliyormu bilmiyor ama niye denetlemiyorsun arkadaş.

  3. #4499
     Alıntı Originally Posted by Sanane Yazıyı Oku
    Benim 2 çocuğum da yurt dışında doktora yapıyor ama üniversite karşılıyor masraflarını. Üstelik geçimlerini sağlayacak maaşı da veriyorlar. Ama hem üniversite sınavında hem de üniversitede derece yapmışlardı.



    Memleketimin hali, feto ayağına ne canlar yaktılar... Alakası olmadığı halde...
    Yüzlerce Sanayicinin, Tüccarın malına el koydular.
    Hiç bir kanuni dayanağı olmaksızın..
    Bu hesaplaşmaları zamanı gelecek, inanıyoruz..
    Yoksa, insanların Allah'a inancı kalmaz..!!

    SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

  4. Viop topoğimi başka bir yer mi bilemedim..geriye dönük iki analiz bakayım dedim..sayfalarca aynı arkadaşların konu dışı muhabbetleri..yok mu çevreniz iki muhabbet edecek arkadaşınız hep buradasınız... Ne güzel burada viop yorumları bakardık...

  5. #4501
     Alıntı Originally Posted by spectrum Yazıyı Oku
    Viop topoğimi başka bir yer mi bilemedim..geriye dönük iki analiz bakayım dedim..sayfalarca aynı arkadaşların konu dışı muhabbetleri..yok mu çevreniz iki muhabbet edecek arkadaşınız hep buradasınız... Ne güzel burada viop yorumları bakardık...
    Yanlış zamanda geldin. pazartesi sabah gell. Viop tükkanı kapalı.
    69 mu yok daha neler. Bu yıl mı? İmkansız.Bozguncular ağzınızdan çıkanı kulağınız duyuyor mu?

  6. Kimse yok ki ne edek. Bayram da gelen giden de yok. Devlet Bahçeli Eylül'de seçim var demiş. Seçim olmaz diyenler Z kuşağının çoğalıyor. RTE belki ayda iki üç kez değişik kurumlara anket yaptırıp ölçer RTE nin en büyük artısı bu anketlere göre nabıza göre şerbet vermesi. 2023 ye belki barajı bile geçemeyecek. İki gün önce akit TV de Sarıgül vardı. At eşek hayvan hakları vs soruyorlardı. Bunlar bırak TV ye çıkarmayı selam vermezler. Demem o ki o cisim çarpmadan seçim var

  7. Aklın aldığı şey erken seçim olmaması. Doğru, bırakmazlar bu kadar güzellikleri. Ama Berat olayından bu yana aklın aldığının hep tersini yaptılar. Şayet bu topraklar lanetli değilse kendini kurtaracak adamları getirir. Yok laneti yediysek fazla düşünmeye gerek yok.

  8.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Yanlış zamanda geldin. pazartesi sabah gell. Viop tükkanı kapalı.
    Başkan viop ta sadece teknik ve Temel analiz ile sonuç alınmaz değil mi. Siyasi, jeopolitik riskleri, FED'in varlık alımlarını azaltması, faiz kararı bunları göz önüne almadan karar verilmez değil mi.

Sayfa 563/997 İlkİlk ... 63463513553561562563564565573613663 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •