Originally Posted by myfinans O ne öyle Sakat işmiş. 1,32 den 16 nasıl oluyor peki. 50k* 0.32 1 anapara
Originally Posted by Webster 50k* 0.32 1 anapara Haaa o kadar kolaymış. Yok bunuyorum artık
Originally Posted by myfinans İlk yarı berabere biterse ne olacak. Kayıp kaç lira oluyor. Bu işlerden hiç anlamadığım için soruyorum. Ustadim bu kumardir Kumarda tutmazsa ne olur? Hepsi gider
Originally Posted by myfinans Haaa o kadar kolaymış. Yok bunuyorum artık Bize gore degil ustadim Nerde kalmistik Anl akbanktanmi aliniyordu
Originally Posted by Webster Bize gore degil ustadim Nerde kalmistik Anl akbanktanmi aliniyordu Aynen öyle, bileşik hemde. Bu arada Pazartesi gaplı açılış yaparız gibime geliyor.
Originally Posted by myfinans Aynen öyle, bileşik hemde. Bu arada Pazartesi gaplı açılış yaparız gibime geliyor. P.tesi arti 2 ler cepte gibi ama daha bir gun var ve heran hersey olabilir 🤭
Lan odabasi ne zaman donuyordun yeter artik Giskaniyeah seni Bunu dile getiremedigim icin surekli koylu 10 olursa diye seni sinir etmeye calisiyeah Lakin icim icimi kemiriyeah
Originally Posted by Webster P.tesi arti 2 ler cepte gibi ama daha bir gun var ve heran hersey olabilir Şu ereğli ve ford alım fırsatı verse dedim dedim olmadı. Alıp temettülerini yiyeyim diyordum olmadı bir türlü. İsdemir'mi alsam acaba?
Forum Rules
Yer İmleri