Originally Posted by hellistheothers Defansif sepetimdeki tüm ktm'leri sattım, yerine bir defansif değişken koyacağım. evet yerinde bir karar. yeni defansifi merakla bekliyorum.
Bugün fonlar 2 günlük mu olucak. Ppz 19.45 yukarı donermi acaba?
Bugun aldığımız ppf yi hemen satabilirmiyiz.
Originally Posted by paramanya Bugun aldığımız ppf yi hemen satabilirmiyiz. Kendi bankanızınkiyse evet Başka kurumunkiyse gene evet. Tek fark başka kurumunkini öğleden sonra satarsanız para yarın öğleden sonra gelir.
Originally Posted by sadecegrafik YZG, IOG, GUM mahşerin üç atlısı bakalım yarın ne kadar getirecek? Her biri %5+ diye diliyorum. GUM %2,6140 YZG %2,5827 IOG %1,1055 Sizce iog un daha iyi olmasi gerekmez miydi ? Turevde mi terste kaldilar acaba ? Ayrica alternatif enerji cephesindede bugun farklar yuksek AOY (-) %0,1261 GZH %2,2298 IKP %0,5976
Originally Posted by coltrane Merhabalar, ilgili hesaptan tüm fonları satsak da bu kesintiler devam ediyor mu? Bir daha kullanılmayacaksa hesabı mı kapatmalı? Hesap boşsa benden kesmiyorlar.
Originally Posted by myfinans Kendi bankanızınkiyse evet Başka kurumunkiyse gene evet. Tek fark başka kurumunkini öğleden sonra satarsanız para yarın öğleden sonra gelir. Bugun 2 günlük mu getirecek . 19mayis yarin
Ppz 19.75 getirirmi acaba bilemedim
Forum Rules
Yer İmleri