Palanın maşallahı var Avrupa ekside bizimki banamisin demiyor. Palacan bu işi biliyor gelecege yatırım yapıyor şimdi biz yarın kapalıyken onlar artiya geçecek palacan perşembe yine golle başlayacak durum bu mu acaba..ytd
Palanın maşallahı var Avrupa ekside bizimki banamisin demiyor. Palacan bu işi biliyor gelecege yatırım yapıyor şimdi biz yarın kapalıyken onlar artiya geçecek palacan perşembe yine golle başlayacak durum bu mu acaba..ytd
Haziranda fena cakarlar bu borsaya...
Shortculara bir müjdem var , yarın borsa kapalı ,en az 1000 puan kârdasınız![]()
Vermez bence Perşembe günü de yine GAP koyar yukarı ya da aşağıya sonra da bekler gün içinde bundan sonra günün başında hareketini yapacak gerisinde uyutacak sanırım. İyice kestirilemez oldu ne açık poz ne akd ne takas. Her türlü hilesi hurdası var at koşturuyorlar piyasada her yerde. Gün sonunda kapatmak lazım yoksa sürekli gol yiyoruz.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
vakit yaklaştı
aslında 10:30- 16:30 arası borsayı kapatsalar yeridir..
bi aksiyon açılışta oluyor, bi aksiyon kapanışta, arası uyku
Zaten daha tam SHORT değil buralardan longları kapatıp SHORT ağırlıklandırmaya başladım ana düşen kırılırsa stop olurum 1500-2000puan kaldı poz tamamlamaya. Zaten düşen trend olduğu için zaman shortçudan yana stop yaklaşıyor. Ben bugün hareket etmediği için sabah 850 den açtığın poz dışında poz ekleyemedim.
Ama şunu da görmek lazım yurtdışı yükselişe tepkimiz çok daha istekli düşüşleri biraz daha göz ardı ediyor büyük balık.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yer İmleri