kriptolardaki sert düşüşün sebebi ÇİN miş...yerel finansal kurumlarda ve ödeme sistemlerinde kripto para işi yasaklanmış...
.....Çin'in yerel finansal kurumları ve ödeme sistemlerinin kripto para hizmet vermesinin yasaklanmasının ardından kripto paralarda sert düşüşler yaşanmıştı....
https://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/...amasi-41814264
ben de o işi araştırıyodum, shortlamak lazım falan kısmet olmadı, hiç bulaşmayayım dedim.. bizim vadeli tahtası hiç olmazsa az çok bildiğin oyunculara karşı oynadığım bi oyun masası, öbür tarafta ne olacağını hiç bilemezsin, internetten haber yorum takip ederek oyun mu oynanır ??
o yüzden ben hiç bulaşmamayı tercih ettim, hala da edicem.. vadeli öyle değil, bir çok faktörü doğru analiz ederek başarılı olma şansın var.. i love vadeli
bu arada dow dibinden 300 puan artı yazdı, sabaha kadar daha napçağı belli olmaz, allahın dowu..
her ihtimale karşı, yarın sabaha dair eksi gap beklentilerini revize etmeye hazır mıyız ??
ABD piyasaları neredeyse artı olacak.Bu âlemde shortculara yağmurlu günde su bile yok.😀
Erdoğan:Güzel müjdeler alıyoruz...
Yakında doğalgaz petrol müjdesi duyarsanız şaşırmayın....
Kaynak:HABER TÜRK
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.
Shortumuzu giydik yine denize girecem diye şimdi yağmurlu havada su yok, Alıştık zaten
grafıge gore dow 33700 cıvarı kapnıs uygun gıbı 33500n altı papazı yer
147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........
Yer İmleri