Sayfa 614/997 İlkİlk ... 114514564604612613614615616624664714 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 4,905 - 4,912 arası.

Konu: Viop XXXIII

1. muhtemelen pıyasayı bozacak bı haberb gelecek sankı soyle 4.5 bınlık gıbı duruyı...
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

2.  Alıntı Originally Posted by Lambent Yazıyı Oku
    muhtemelen pıyasayı bozacak bı haberb gelecek sankı soyle 4.5 bınlık gıbı duruyı...
    anladık devamlı short giyenlerdensin..etme eyleme artık.. her güm mezbahane yorumaların var..şöyle 5 bin düşecek burdan şelale.. düşmüyor işte yazmanlada düşmüyor..düşersede tutturdum deme benim oğlanda söylüyor bunu her gün

3.  Alıntı Originally Posted by meyus Yazıyı Oku
    anladık devamlı short giyenlerdensin..etme eyleme artık.. her güm mezbahane yorumaların var..şöyle 5 bin düşecek burdan şelale.. düşmüyor işte yazmanlada düşmüyor..düşersede tutturdum deme benim oğlanda söylüyor bunu her gün
    yazdıklarımızda bellı tahmınlerımızde bos konusanlarla işim olmaz ...baska kapıya bas red lıstesıne keyfıne bak....4k yemıs cumadan berı daha ne olsun......bereket versın.....136 yı gorunce anlarsın mevzuyu bır haftaya

4.  Alıntı Originally Posted by Lambent Yazıyı Oku
    yazdıklarımızda bellı tahmınlerımızde bos konusanlarla işim olmaz ...baska kapıya bas red lıstesıne keyfıne bak....4k yemıs cumadan berı daha ne olsun......bereket versın.....136 yı gorunce anlarsın mevzuyu bır haftaya
    geçmiş yazdıklarına bakınca batmaman imkansız..saygılarımla

5. haklısın ben cok battım ......

6. alıyorlar yukarı yine dikkat et derim..bunların grafikle analizle işleri yok ne tarafta birikiyorsa diğer tarafa sürüyorlar

7. Burada yer alan paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Benim görüşümdür.

8.  Alıntı Originally Posted by Lambent Yazıyı Oku
    muhtemelen pıyasayı bozacak bı haberb gelecek sankı soyle 4.5 bınlık gıbı duruyı...
    Sağlam basacaklar (haftalık bar). Ama ondan önce 4-5 bin alacaklar şeklinde ipucu var bende..

Sayfa 614/997 İlkİlk ... 114514564604612613614615616624664714 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •