Sayfa 622/997 İlkİlk ... 122522572612620621622623624632672722 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 4,969 - 4,976 arası.

Konu: Viop XXXIII

Yazan da youtubedan dinleyip yazıyor.
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

2. Ulkenin ahlaki cokus durumu ile ilgili sadece basit bir ornek vereyim. Anadoluda her hangi bir kasabadaki bir devlet liseseinin yada bir muftulugun komur ihalesi yapildigi zaman %80 ihtimalle o lise muduru yada o muftu ihaleye fesat karistirmadan o ihale yapilamaz. Bir okul muduru yada bir muftu bile bu hale gelebiliyorsa artik toplumun halinin ne oldugunu tahmin edebilirsiniz. Kimse artik yolsuzluk yapmaktan korkmuyor. Nasil olsa sorusturmasi yok cezasi yok. Pislik ortaya ciktigi zaman ise alacagi en agir ceza gorev yeri degisikligidir.

Bu cokusun A ve B partisinin cokusu degil tum bir toplumun cokusudur. Kimin elinde kamu imkanlari daha coksa onlar daha cok caliyordur. Tek fark bu noktadir....Yarin A partisinin yerine B partisi gecerse gidisat ayni sekilde devam eder.

3.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Seans açılalı nerede ise 1.5 saat oldu viop la ilgili tek bi söz beklenti şu bu yok..
    Millet iyice yaka silkmiş belli..
    Dün geceden beri de 1 sayfa zor gitmiş..

Hareketli bazı hisselere bakıyorum..2 sene önceki bezirganlar bile kalmamışlar..

Her alanda insanlarda tam bir bezginlik hali var .
    Gundi,

Ne yazıcaz teknik yazıyorsun saldırı
    temel yazıyorsun saldırı
    strateji paylaşıp eksi artı bakış açısı yaratmaya çalışıyorsun saldırı
    Tahtalarla ilgili paylaşım yapıyoruz saldırı .

İnsan yoruluyor bak arada gelip goy goy yapıp gidiyoruz ,

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    sp500 de hedef 4300-500 dü..4238 gördük.

NU,PULLBACK,aşırı alım,OLASI TERS CANAK KULP, vs..her şey var...piyasa bunları görmeden gidebilir.

ama 405x i bir daha ziyaret ederse(3. olacak) bunların hepsi hatırlanır.

NOT: DOW , en eski endeks olduğundan gündemde.Oysa ki kanımca globalin babası SP500 DÜR..DERİNLİK,PD , HACİM VE SEKTÖR ZENGİNLİĞİ..

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    CEVAP HAKKIDIR:

İLGİLİ belediye başkanın taciz görüntüleri defalarca yayımlandı.O konuda bir şüphe yaşamıyorum.

Ama 2 tane ahlaksız adam,gazeteci vs. bu hatasını kendi menfaatleri için kullanmışsa bu da ahlaksızlıktır.Ama olayın içinde farklı

durumların olması taciz ve tecavüz olayının olmadığını göstermiyor.Zamanında görüntüler vs. ortaya çıktı.WEBde yeterli veri var.

HIRSIZ,CANİ BİR ADAM bir hatayı ihbar ettiyse ,ihbar edenin kimliğine bakılmaz SOMUT VERİLERE BAKILIR.

HA SADECE O da DEĞİL..SON 12 AYDA TARAMA YAPIN KAÇ TANE TACİZ VE TECAVÜZ ÇIKTI..geçen hafta mahkumiyet alan var.

nasıl ki tarikatlerdeki vs. olayları lanetledik kendi mahellemizdeki olayları da lanetlemeliyiz.
    Bu konuyu seansın olmadığı hafta sonunda detaylı olarak yazacağım. Ama şimdi yazmadan da geçemem. Çok ilginç. Kişi hakkında taciz ve tecavüz suçlaması yapılıyor ve Sn Abka bunu doğru olarak kabul etmiş.
    1) Sözde olay 4 yıl önce olmuş.
    2) Şikayetçi nedense 4 yıl sonra psikologu ile ortak karar alarak Eylül 2020 de şikayet etmeye karar vermiş.
    3) Tesadüf bu ya, Deniz Atabay'ın yerine kayyum atattırmak için totosunu yırtan Özışık kardeşlerden birine durumu anlatmış.
    4) Ortada olduğu söylenen bir kanıt yok (camide içki içtiler videosu gibi), sadece Özışıkların yalan haberini tekrarlayan ve referansları Özışıklar olan bir yandaş medya var.
    4) Ortada hala bir mahkeme kararı yok,

ama olayın doğru olduğunu söylüyor Sn Abka. Gerçekten ilginç.

Dediğim gibi haftasonu detaylı yazacağım.
    Şimdilik kapatıyorum konuyu.

ne yaapcan mahkeme kararını akpartisine oy verenler mahkeme kararımı takıyorlar ki
    bir halt olacağı yok.

7.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Seans açılalı nerede ise 1.5 saat oldu viop la ilgili tek bi söz beklenti şu bu yok..
    Millet iyice yaka silkmiş belli..
    Dün geceden beri de 1 sayfa zor gitmiş..

Hareketli bazı hisselere bakıyorum..2 sene önceki bezirganlar bile kalmamışlar..

Her alanda insanlarda tam bir bezginlik hali var .
    Gün içi küçük grafikte kısa periyotta birşey olmadığı için trend yok testere var onun da hareketin açılışta kapanışta yapıyor. Ben kendi adıma gün içi bir kırılım olmadıkça ya da bir iştah oluşmadıkça yazmıyorum. Ama doğru eskisine göre teknik pek kalmamış daha çok gündelik muhabbetlere dönmüş.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    22 Mart günü geceden long olunmasa bile vobda - % (7-10) dan sonra long giren de zarar etti.Cuma kapanışı ile salı dibi arasında

-30.000 puan marj vardı.-15.000 puan düşüşten alanın bile zarar ettiği tarihi bir gündü...

-15.000 puandan sonra long açan olur ama oradan kimse yeni short açmaya cesaret edemez.Zaten herifte bu algıyı kullanıyor.

Sayfa 622/997 İlkİlk ... 122522572612620621622623624632672722 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •