Kısa dönemli fşnasal borçlara sıkışmış gibi..
Yakında bu da “bedelli sermaye artışı” kervanına katılabilir!
Söke un da alırsa dış fona ihtiyac dahada yükselir.
Kısa dönemli fşnasal borçlara sıkışmış gibi..
Yakında bu da “bedelli sermaye artışı” kervanına katılabilir!
Söke un da alırsa dış fona ihtiyac dahada yükselir.
DÖNEM KARI (ZARARI)
11.461.834...2021/1
19.432.780...2020/1
şirket geneli intibarı ile iş yapması ve satışta sorun yok finasman gelir iyi olmasına ragmen finasman gider hepsini götürmüş..
şirket kar potansiyelini yükseltmesi lazım..genelde $ olarak alıp $ olarak satış yapmasından çok fazla gelir getirmemiş..tl kur farkından kaynaklı karlar..2020 yılı temmuzda yabancı ortak arayışından ses seda yok belki söke un alımı ve ortak haberi beraber gelebilir..şirket öz sermayesini katlaması gerek fakat buda ancak yapılan işten çok iyi kar etmekten geçer...?
bol şanslar
ZIR-DELİ Y.T.D
Söke un satış haberi düşmüş... İnşallah sonu güzel olur.
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burdan parayla ayrılacam ama ne zaman ve ne kadar sorularının cevabını bilmiyorum 😈
06.04.2021 tarihinde yapmış olduğumuz özel durum açıklamasıyla Mediterra Capital Partners kontrolünde faaliyet gösteren Moms Kitchen International S.A.R.L.'nin sahibi olduğu Söke Değirmencilik Sanayi ve Ticaret AŞ'nin ("Söke Un") hisselerinin Ulusoy Un Sanayi ve Ticaret AŞ ("Ulusoy Un") tarafından kısmen ya da tamamen satın alınması ya da Ulusoy Un ile Söke Un'un, Ulusoy Un (devralan) bünyesinde birleştirilmesi hususunda vermiş olduğumuz bağlayıcı olmayan teklifin kabul edildiği ve detaylı inceleme sürecine davet edildiğimiz Mediterra Capital Partners tarafından şirketimize bildirilmiş ve kesin teklif öncesi son aşama olan mali ve hukuki incelemelerin (due diligence) başlatılmasına ve ivedilikle tamamlanmasına şirketimizce karar verilmişti.
Şirketimiz Yönetim Kurulu bugün yapmış olduğu toplantıda; mali ve hukuki inceleme sonucunda raporlarını ileten KPMG Yönetim Danışmanlığı A.Ş ve Çalışkan Okan Toker Hukuk Bürosu ile Şirket Değerleme raporunu paylaşan Pragma Finansal Danışmanlık A.Ş 'nin analizlerini ve şirketimizin ilgili komitelerinin çalışmalarını değerlendirmiştir. Toplantı sonucunda Nihai teklifimiz Mediterra Capital Partners'a iletilmiştir.
Bundan sonraki süreçte de konuyla ilgili gelişmeler Sermaye Piyasası Kanunu'na ve ilgili diğer yasal mevzuat hükümlerine uygun olarak yatırımcılarımız ve kamuoyu ile paylaşılacaktır.
Saygılarımızla
bakalım karşı taraftan son haber nasıl gelecek :cuma günkü harket al ver sonra tekrar AL ...?
SPEK kardeş bakalım nasıl bir taktik uygulayacak..6.10 üzerindeki hareketler hisseye olan güveni artıracak ..
bol şanslar..
ZIR-DELİ Y.T.D
https://www.tradingview.com/x/I34YNkhC/
DOLAR bazlı..?
açgözlü ve hain bir spek ve patronla karşı karşıyayız..?
hisseyi süründürmek ky bıktırmak istiyorlar fakat sonunda gerçek degerine gelecektir diye düşünüyorum..?
%126 bedelsizin ky kalan kısmını toplayana kadar baskıya devam :
ZIR-DELİ Y.T.D
Yer İmleri