Sayfa 282/1002 İlkİlk ... 182232272280281282283284292332382782 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 2,249 - 2,256 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

1.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    SEDAT PEKER'İN ARDINDAKİ GÜÇ ABD!.BİNALİ OLAYI SARAY'I PANİKLETTİ ÇÜNKÜ?MEHMET CENGİZ BAKIN NE DEDİ?

https://www.youtube.com/watch?v=8HUTPQ6_nKQ
     Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Bu SP'yi oradan oraya kaçıran da, konuşturan da, eline belgeleri veren de ABD olabilir diye bir tahmin atıyorum ortaya ama hayırlısı...
    Dün dediydim ama benimkisi sadece bir histi öyle içime doğan. (hala da öyle, videodaki vatandaşı henüz izlemedim kanıtı var mıdır bilmiyorum) Bu SP'in oradan oraya geçerken yaşadıklarınn büyük kısmı da büyük ihtimalle uydurma.

ABD operasyon çekiyor gibi yine. İster sevinin, ister alkışlayın ama bu ihtimali de görmezden gelmeyin.

Bunların başımıza getirilmesi de ABD operasyonu idi onu zaten bilmeyen yok.

2.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Dün dediydim ama benimkisi sadece bir histi öyle içime doğan. (hala da öyle, videodaki vatandaşı henüz izlemedim kanıtı var mıdır bilmiyorum) Bu SP'in oradan oraya geçerken yaşadıklarınn büyük kısmı da büyük ihtimalle uydurma.

ABD operasyon çekiyor gibi yine. İster sevinin, ister alkışlayın ama bu ihtimali de görmezden gelmeyin.

Bunların başımıza getirilmesi de ABD operasyonu idi onu zaten bilmeyen yok.
    Herşey pudra şekeri ile çıktı ortaya aslında..
    HALKB davasında esas korkuları da kirli para trafiği ve bu trafiğin malum kişinin bilgisi ve duhulu ile yapıldığı

Malum kişi bu ortaya çıkmasın diye herşeyi ama herşeyi yapacaktır diye düşünüyorum.
    Ne istediler de vermedik durumları yani..

Alıntı Originally Posted by Market Soul Yazıyı Oku
    Dostlar bu arkadaş takip edilir mi?
    Dolar yorumu felan yapıyor, epey de üyesi var.
    Makro da bakıyor:

Hah adamını bulnuşsun o ******di gitti. sende takıl peşine odq senin gibi 500 nikle yazma uzmanı birlikte alır alır nikleri be bok yerseniz yersiniz
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Bittirgitcoin dün 31.310 seviyesini gördü.
    Sanırım burası önemli bir destek / direnç seviyesi olabilir.
    Başkan bey analizi daha iyi yapar. Benimki sadece acemice bir çalışmadır.
    Doğru yerde yakalamışsın orası sağlam destek 41.041 e kadar zıplar oradan
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    Bu arkadaş çok tanıdık bu mahallede

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    O bilmiyo mu biliyo ibn eliğinden soruyo deli deliyi tekkede ib ne i bn e yi her yerde bilir
    bir halt olacağı yok.

Alıntı:

BIDEN VE ERDOĞAN BRÜKSEL’DE GÖRÜŞECEK

14 Haziran’da Brüksel’de düzenlenecek NATO Zirvesi’nde Biden ve Erdoğan’ın bir araya geleceğinin belirtildiği açıklamanın devamında şöyle denildi:

* Liderler Haziran ayındaki NATO zirvesi marjında ikili bir görüşme gerçekleştirmeye ve ikili ve bölgesel konuları geniş çerçevede ele almaya karar verdi.

Sedat Peker videolarından sonra.!!!
    Neyi konuşacaklar.??????
    Bidenin Diyeceği tek cümle.!!!
    Kral ÇIPLAK !!!!! .!!!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dönmez, verilecek yeni müjdelerle ilgili 'Haziran ayını bekleyelim. Biz emin olmadan açıklama yapmıyoruz. Çalışmalar da haziran ayında belli olur' açıklamasında bulundu.

Yaşasın. Yeni müjdeler geliyor.

8.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dönmez, verilecek yeni müjdelerle ilgili 'Haziran ayını bekleyelim. Biz emin olmadan açıklama yapmıyoruz. Çalışmalar da haziran ayında belli olur' açıklamasında bulundu.

Yaşasın. Yeni müjdeler geliyor.
    Evet bu kadar gerçeklerin arasında bir iki reklam olsa iyi olur. Gerildik

Sayfa 282/1002 İlkİlk ... 182232272280281282283284292332382782 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •