Pudra şekeri konusu gündeme geldiğinde ben "neden hiç yakalanma olayı duymuyoruz demiştim...Görüldüğügibi "Siyasal İslamcılıktan Pudra şekerine" terfi ettiler....
Neyse fazla yazı yazıpta silivride ki otele gitmek istemiyorum....
Güç kimde ise "tüm bilgilerde ondadır"
Peker olayları güzel anlatıyor ....Kürt meselesinin çözümünün neden istenmediğinin arka planında ne olduğunu biz biliyordukta ilk kez Türk veya Devşirme birinden tüm ülke duydu....
Bu SP'yi oradan oraya kaçıran da, konuşturan da, eline belgeleri veren de ABD olabilir diye bir tahmin atıyorum ortaya ama hayırlısı...
Peker'in iddialarının ardından eski başbakanlardan Binali Yıldırım'dan konuya ilişkin açıklama geldi. Yıldırım, iddiaların asılsız olduğunu kaydederek, "Aileme ve şahsıma iftira atıldı, söylenenleri kabul etmiyoruz. Bu kesinlikle iftiradır, yalandır, şiddetle reddediyoruz" ifadelerini kullandı.
Oğlu Erkan Yıldırım'ın Venezuela'ya aralık ayında ihtiyaç sahiplerine hayır yapmak için gittiğini belirten Yıldırım, "Bizimle uyuşturucuyu yan yana getirmek bize yapılabilecek en büyük hakarettir, tümüyle reddediyoruz. Bu olsa olsa çamur at izi kalsın türünden bir suçlamadır. Oğlum Venezuela'ya gitmiştir, bahsedildiği gibi ocak şubat değil, aralık ayında gitmiştir. Beraberinde de Covid ile mücadele amacıyla orada ihtiyaç sahiplerine test kiti maske gibi malzemeler dağıtmıştır. Ziyaret amacı da ondan ibarettir" diye konuştu.
https://www.mynet.com/hacamat-yaptir...i-110106806122
bence durum böyle olmuş
Yer İmleri