Sayfa 478/932 İlkİlk ... 378428468476477478479480488528578 ... SonSon
Arama sonucu : 7451 madde; 3,817 - 3,824 arası.

Konu: #OltayaTakılanlar

1.  Alıntı Originally Posted by Canel.D Yazıyı Oku
    Selamlar,
    Kutpo mezun olduğu için üzülecek bir şey yok diye düşünüyorum.
    Yükselen için ise teknik ve temel açısından burada değerlendirildi.
    Ben bu iki hisse içinde olumsuz bir durum olduğunu düşünmüyorum.
    Ayrıca endeks yorumu da yapıldı

Ciddi manada bende merak etmiştim
    Sağlık olsun gerisi teferruat bence.
    Ne yazık ki ben endeksin yukarı trende devam edeceğini düşünmüyorum.
    Neyse , bence kendinizi üzmeyin Tolga bey, emekleriniz değerli.
    İzci abi selamlar, tüm arkadaşlara saygılar selamlar.

Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarimdir, beni bağlar.
    sayın canel D sizinle aynı görüşteyim.çok doğru ve güzel bir şekilde izah etmişşiniz.saygılarımla

2.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Yok abi bir sıkıntı, ben de ben yazmayınca başkaları da mı yazmıyor diye düşünmeye başlamıştım. Senet gelmediği için yazmamıştım.
    Aslında sıkıntı var, tek sıkıntı sizin sözünüzü dinlememek. Malum sisteme KUTPO geldi. Ben de yok ama alan arkadaşlar varsa durumları beni endişeye sevk ediyor. Gerçek hayatta benim tavsiyemle KUTPO hissesi alıp şu anda zararda olan ve kötü duruma düşen arkadaşlarım var. Canım biraz da ona sıkılıyor. Geriye dönüp baktım.

Kütpo 7 Puan (10 üzerinden) kaybettiren faktörler:

1- EFK yetersiz seviyede.
    2- FAVÖK yetersiz seviyede.
    3- F/K fiyatlamış seviyede.
    4- PD/DD fiyatlamış seviyede.
    5- FD/ SATIŞLAR yetersiz seviyede.
    6- Pazarlama giderlerinde ciddi artış.
    7- Borsada fiyatı ciddi primli olması.

Sağ olun siz burada uyarınızı yapmışsınız.

Hatta “Tolga Collinam "Kütahya Porselen" tespitini Tebrik ederim. Biz de Affedersiniz "öküzün altında buzağı" arıyoruz…” bile demişsiniz.

Ama buzağı arayan sanırım benim. Kutpo alıp da zarara giren arkadaşlar varsa buna üzülüyorum.

Sayın ERDEMİR;

JOKER’i rafa kaldırdım, bu kadar riskli bir piyasada 4 sistemin bileşkesi bile bizi bu şekilde anafora sokunca tek göstergeye olan inancım kalmadı.
    sayın BJK Coccinella.müsade ederseniz bende fikrimi ifade etmek isterim.açıkçası birazda şaşkınım.üzülmenizi gerektirecek bir durum yok.sisteminiz kütpo'yu tespit etti.hedef fiyat nokta atışı görüldü.sizin vicdani sorumluluğunuz kalmadı.hedef fiyat görüldükten sonra takdir ve risk yatırımcının karar vereceği bir şeydir.herkesin takdir ve risk anlayışı farklılıklar gösterir.gerek size gerekse sayın izciye kattığınız bu bilgi ve değerlerden dolayı şahsım adına teşekkür ediyorum.sizi kutpo tespitinizden dolayı bir kere daha kutluyorum.lütfen kendinize haksızlık yapmayın.sizin , sayın izci'nin ve diğer arkadaşların paylaşımlarını'da sabırsızlıklıkla bekliyorum.saygılarımla.

Alıntı Originally Posted by ERDEMİR Yazıyı Oku
    sayın BJK Coccinella.müsade ederseniz bende fikrimi ifade etmek isterim.açıkçası birazda şaşkınım.üzülmenizi gerektirecek bir durum yok.sisteminiz kütpo'yu tespit etti.hedef fiyat nokta atışı görüldü.sizin vicdani sorumluluğunuz kalmadı.hedef fiyat görüldükten sonra takdir ve risk yatırımcının karar vereceği bir şeydir.herkesin takdir ve risk anlayışı farklılıklar gösterir.gerek size gerekse sayın izciye kattığınız bu bilgi ve değerlerden dolayı şahsım adına teşekkür ediyorum.sizi kutpo tespitinizden dolayı bir kere daha kutluyorum.lütfen kendinize haksızlık yapmayın.sizin , sayın izci'nin ve diğer arkadaşların paylaşımlarını'da sabırsızlıklıkla bekliyorum.saygılarımla.
    Telefonla beni arayan arkadaşımın sesini duysaydınız eminim şaşırmazdınız. Burayı takip eden biri değil, söylediğiniz gibi benim bir sistem yürüttüğümden haberi olsa idi zaten bana telefon etmezdi. Ne olursa olsun tanıdık tanımadık herkese karşı sorumlu hissediyorum kendimi.

Umarım bütün paylaşımlar mutlu sonla biter...
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

Alıntı Originally Posted by alyel Yazıyı Oku
    Umuyorum, ummak istiyorum.
    Başka türlü dayanmak zor.
    Bir gün, öyküsüyle birlikte ELFİDA'yı da paylaşmanı dilerim güzel kardeşim.
    ELFİDA'nın öyküsü...

“Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

Bu da ELFİDA...

Hayalleri olan uyumaz

Uyu(ya)mayanlara gelsin

İyi geceler...

6. İyi geceler

Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarimdir, beni bağlar.
    Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarımdır, beni bağlar.

7.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Telefonla beni arayan arkadaşımın sesini duysaydınız eminim şaşırmazdınız. Burayı takip eden biri değil, söylediğiniz gibi benim bir sistem yürüttüğümden haberi olsa idi zaten bana telefon etmezdi. Ne olursa olsun tanıdık tanımadık herkese karşı sorumlu hissediyorum kendimi.

Umarım bütün paylaşımlar mutlu sonla biter...
    sayın BJK Coccinella müsadenizle bir şeyi de ifade etmek istiyorum.arkadaşınızın eğer bir kaybı varsa buna bende üzülürüm.rahmetli kayınpederimin bana bıraktığı en büyük manevi miras vardan zarar gelmez sözüdür.bu nedenle tanıdığım veya tanımadığım insanların varlığa kavuşmasına sevinir,yokluğa düşmesine üzülürüm.eminimki arkadaşınız burayı,burda yazilanları takip etseydi bence size değerli ve kazançlı öngörünüz için teşekkür ederdi diye haddim olmayarak düşünüyorum.her zaman ifade ettiğim bir düşüncemi tekrar ifade etmek isterim.kar ve zarar kardeştir.asıl olan niyettir.sizin niyetinizin iyi olduğunu sizi takip eden herkes bilir.bence kazandığımızda teşekkür ettiğimiz gibi kaybettiğimizde de teşekkür etmeliyiz.önemli olan niyet ve gayret diye düşünüyorum.tekrar çabalarınız için teşekkür eder çalışmalarınızda başarılar dilerim.saygılarımla.(ayrıca elfida paylaşımınız için tekrar teşekkür ederim)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,049
     Alıntı Originally Posted by ERDEMİR Yazıyı Oku
    sayın BJK Coccinella müsadenizle bir şeyi de ifade etmek istiyorum.arkadaşınızın eğer bir kaybı varsa buna bende üzülürüm.rahmetli kayınpederimin bana bıraktığı en büyük manevi miras vardan zarar gelmez sözüdür.bu nedenle tanıdığım veya tanımadığım insanların varlığa kavuşmasına sevinir,yokluğa düşmesine üzülürüm.eminimki arkadaşınız burayı,burda yazilanları takip etseydi bence size değerli ve kazançlı öngörünüz için teşekkür ederdi diye haddim olmayarak düşünüyorum.her zaman ifade ettiğim bir düşüncemi tekrar ifade etmek isterim.kar ve zarar kardeştir.asıl olan niyettir.sizin niyetinizin iyi olduğunu sizi takip eden herkes bilir.bence kazandığımızda teşekkür ettiğimiz gibi kaybettiğimizde de teşekkür etmeliyiz.önemli olan niyet ve gayret diye düşünüyorum.tekrar çabalarınız için teşekkür eder çalışmalarınızda başarılar dilerim.saygılarımla.(ayrıca elfida paylaşımınız tekrar teşekkür ederim)
    Çok haklısınız Sn. ERDEMİR, Aynen katılıyorum.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

Sayfa 478/932 İlkİlk ... 378428468476477478479480488528578 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •