sayın BJK Coccinella.müsade ederseniz bende fikrimi ifade etmek isterim.açıkçası birazda şaşkınım.üzülmenizi gerektirecek bir durum yok.sisteminiz kütpo'yu tespit etti.hedef fiyat nokta atışı görüldü.sizin vicdani sorumluluğunuz kalmadı.hedef fiyat görüldükten sonra takdir ve risk yatırımcının karar vereceği bir şeydir.herkesin takdir ve risk anlayışı farklılıklar gösterir.gerek size gerekse sayın izciye kattığınız bu bilgi ve değerlerden dolayı şahsım adına teşekkür ediyorum.sizi kutpo tespitinizden dolayı bir kere daha kutluyorum.lütfen kendinize haksızlık yapmayın.sizin , sayın izci'nin ve diğer arkadaşların paylaşımlarını'da sabırsızlıklıkla bekliyorum.saygılarımla.
Telefonla beni arayan arkadaşımın sesini duysaydınız eminim şaşırmazdınız. Burayı takip eden biri değil, söylediğiniz gibi benim bir sistem yürüttüğümden haberi olsa idi zaten bana telefon etmezdi. Ne olursa olsun tanıdık tanımadık herkese karşı sorumlu hissediyorum kendimi.
Umarım bütün paylaşımlar mutlu sonla biter...
“Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford
Bu da ELFİDA...
Hayalleri olan uyumaz
Uyu(ya)mayanlara gelsin
İyi geceler...
“Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford
İyi geceler
Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarimdir, beni bağlar.
Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarımdır, beni bağlar.
sayın BJK Coccinella müsadenizle bir şeyi de ifade etmek istiyorum.arkadaşınızın eğer bir kaybı varsa buna bende üzülürüm.rahmetli kayınpederimin bana bıraktığı en büyük manevi miras vardan zarar gelmez sözüdür.bu nedenle tanıdığım veya tanımadığım insanların varlığa kavuşmasına sevinir,yokluğa düşmesine üzülürüm.eminimki arkadaşınız burayı,burda yazilanları takip etseydi bence size değerli ve kazançlı öngörünüz için teşekkür ederdi diye haddim olmayarak düşünüyorum.her zaman ifade ettiğim bir düşüncemi tekrar ifade etmek isterim.kar ve zarar kardeştir.asıl olan niyettir.sizin niyetinizin iyi olduğunu sizi takip eden herkes bilir.bence kazandığımızda teşekkür ettiğimiz gibi kaybettiğimizde de teşekkür etmeliyiz.önemli olan niyet ve gayret diye düşünüyorum.tekrar çabalarınız için teşekkür eder çalışmalarınızda başarılar dilerim.saygılarımla.(ayrıca elfida paylaşımınız için tekrar teşekkür ederim)
Yer İmleri