-
bosh, artık deneme yanılma ile hepsini bulurum, sağol.
---
batman'ın sorusuna cevap verirken, bir kredinin sorunlu kredi kategorisine girmesi için 360 gün sınırı verisi yazmıştım. Bu rakamı Murat Muratoğlu'nun yazısından almıştım. https://www.sozcu.com.tr/2021/yazarl...yi-mi-6426146/
Az önce abd ye hizmet eden siyonist kanal da bu rakamı gizem isimli hoş kadın 180 olarak verdi.
Bu 2 rakam farklı kategorilerin rakamı olabilir. Yani 2 rakamda doğru olabilir. Biri hatalıda olabilir, henüz detay bilmiyorum.
Gizem'in ruju dikkatimi çekti, ilk kez bu rengi görüyorum. Makyajı kime yaptırdıysa bugün çok çekici görünüyor.
Yoksa ben bu sabah bal, fındık filanmı yedim.? 
Çam balının, çam ağaçlarında bulunan milimetrik canlıların dışkısından üretildiğini biliyormuydunuz.? Arılar bu canlıların dışkısını toplayıp bala dönüştürüyorlar.
Dünyanın en pahalı kahveside, bir cins kedinin dışkısından üretiliyor. Sanırım o kedi kahve bitkisi tohumlarını yiyor.
---
deneme
01 [emoji01], 1 [emoji1]
10 [emoji10], 11 [emoji11], 12 [emoji12]
Deneme sonucu: [emoji23] gibi yazıp ilk kaydedersen emoji resmi görünüyor. Ama aynı "gönderiyi değiştir" kısmından yazıyı düzeltip yeniden kayıt edersen emoji resmi değil yazısı görünüyor. Çok ilginç. Forum yazılımında eksik var.
Her yazımı 10 kere düzelten-değiştiren biri olarak bu emoji kullanma şekli bana uymaz.
Son düzenleme : alicemal; 31-05-2021 saat: 11:03.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri