Sayfa 772/997 İlkİlk ... 272672722762770771772773774782822872 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 6,169 - 6,176 arası.

Konu: Viop XXXIII

Bakan hazretleri buyurmuş:
    "Açık havada 2 metre mesafe varken maske takmak gerekmez"
    Metrenizi yanınıza almayı unutmayın ve 4 metre çapında koruma kalkanı ile gezin.

Bu adamların aymazlığı ve sorumsuzluğu ülkeyi bitirecek. Ulan daha 2 gün önce maskesi burun altında diye dünya kadar ceza kestiniz. Ne değişti, bitti mi sorun.
    ABV. [emoji35]

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Hepsi sistemi adam..(sabancı başkasını işe almaz zaten)
    Sistem kendilerine ne derse öyle konuşmak zorundalar..

HALKB a 8-10 milyar dolar ceza..Banka 2 milyar dolar PD inde be..Hadi özellikle bu davadan dolayı düşük..
    Garan a bakalım 4-5 milyar dolar..
    Bankanın değerinden büyük ceza mı kesilir miş..
    Böyle ceza mı olur..
    piyasanın (borsanın) bir şirketi değerlemesi ile o şirketin gerçek değeri ve mali gücü farklı şeyler.. piyasanın 5 lira değer biçtiği firmanın gerçek değeri 50 lira olabilir mesela.."gerçek değeri nedir" bilmesi gerekenler aşağı yukarı biliyordur sonuçta..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

3.  Alıntı Originally Posted by deniz43 Yazıyı Oku
    Bence beklentilerde temkinli olunmalı.Biliyoruz ki ABD ile ilişkilerin seyri piyasalarımızın yönünü önemli ağırlıkta etkiliyor.Aşağıdaki yorumu dikkate almakta fayda var düşüncesindeyim.

Hakan Akbaş'a göre:

-Biden-Erdoğan görüşmesi henüz kesin değil,ABD dışişleri bakan yardımcısı Wendy Sherman ile İbrahim Kalın arasındaki görüşmede,liderler arasındaki görüşmenin yolunu açacak bir ilerleme yaşanmadı.Hakan Akbaş'a göre görüşmenin olmama ihtimali daha yüksek.(21. dakika)

-Hakan Akbaş,dava sonucunda halkbank'a 8-10 milyar dolar civarında bir ceza gelebileceğini ifade ediyor.(31.dakika)

https://www.youtube.com/watch?v=zoXWeBn5qnY&t=1937s

Hakan Akbaş kim:ABD'de ve Sabancı holding'de tepe yöneticiliği yapmış,ABD diplomatik çevreleriyle yakın ilişkisi olan ve şu anda ABD eski dışişleri bakanlarından(demokrat) Madeleine Albright tarafindan kurulan, dünyanın en önde gelen ticari diplomasi firması Albright Stonbridge Group'ta Türkiye'den sorumlu yönetici ortak olarak çalışıyor.(Aynı zamanda eski Bloomberg ht sunucusu Buse Biçer'in kocası)
    Katılıyorum...Eğer biden-erdoğan görüşmesinden olumlu bir şeyler çıkacak olsa, bizim borsayı paldır küldür alırlardı..ama yurt dışına rağmen debelenip duruyoruz.

öte yandan, mevcut yönetim 20 yıllık tarihinin en zayıf döneminde(mafya-siyaset ilişkileri, avantacı yandaş kesimin icraatları, pandemi ve ekonomi kaynaklı sıkıntılar).

böyle bir dönemde, abd neden el uzatsın, fırsat bu fırsat bir tekme de o atar...trump olsa, taviz koparmaya çalışır, işimize bakalım derdi...ama demokratlar çoktan ipleri koparmış durumda; açı açık niyetlerini de belli ettiler daha önce.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    inşallah oralara kadar uzatmaz...yoksa, düşüşün şiddeti ve bırakacağı hasar daha büyük oluyor..olan yine biizm gibi gariban ülkelere olur.
    Bu iktidar olduğu sürece biz fakirleşmeye devam ederiz. Son dönemde dolar endeksi dip yapmasına rağmen biz usdtry de zirve yaptık.
    Müthiş ekonomi yönetimi. [emoji35][emoji35][emoji35]

Bir de üstüne kanal İstanbul için YASAL OLMASA DA, ÖDENEĞİ OLMASA DA KAZMAYI VURUP, toptan foseptiğin dibine ineriz.
    Hoş, her yerden foseptik kokusu geliyor. Millet alıştı herhalde.

5.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    piyasanın (borsanın) bir şirketi değerlemesi ile o şirketin gerçek değeri ve mali gücü farklı şeyler.. piyasanın 5 lira değer biçtiği firmanın gerçek değeri 50 lira olabilir mesela.."gerçek değeri nedir" bilmesi gerekenler aşağı yukarı biliyordur sonuçta..
    Mahkemeler eldeki deliller ile reel rakamlar ile hareket ederler..
    Söylentiler yada kahva ağzı "abiii adam çok zenginn öyle böyle deel" türü sözlerle değil..
    Hadi PD ini geçtim..
    Aktifler/pasifler belli..
    Faiz belli..
    Geliri/gideri belli..

10 milyar dolar ceza 10 tl dolar kurundan hesapla (bu ceza ile dolar 10 u görür)
    100 Milyar tl eder..
    Halk ın yıllar karı en iyi zamanda kaç idi?

Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Mahkemeler eldeki deliller ile reel rakamlar ile hareket ederler..
    Söylentiler yada kahva ağzı "abiii adam çok zenginn öyle böyle deel" türü sözlerle değil..
    Hadi PD ini geçtim..
    Aktifler/pasifler belli..
    Faiz belli..
    Geliri/gideri belli..

10 milyar dolar ceza 10 tl dolar kurundan hesapla (bu ceza ile dolar 10 u görür)
    100 Milyar tl eder..
    Halk ın yıllar karı en iyi zamanda kaç idi?
    bende onu diyorum zaten.. ama reel rakam borsa rakamı değil !!!!

uzmanlar onu hesaplar gerektiğinde.. merak etme..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

7.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    bende onu diyorum zaten.. ama reel rakam borsa rakamı değil !!!!

uzmanlar onu hesaplar gerektiğinde.. merak etme..
    Zamanında TH halk topiğinde geçmişden örnekler verdi idi..
    Aktiflerin yüzde 5 ini aşamıyor sanırım ceza..
    PD ininde yüzde 10 20 si miydi neydi..

8. Selvi: Erkam Yıldırım’ın yardım maksadıyla götürdüğü test kiti ve maskenin yolcunun yanında taşıyabileceği miktarda olduğu için gümrük kayıtlarında yer almadığı ifade edildi
    https://sptnkne.ws/Gxn5

Bu ülke insanlarının aklı ile dalga geçmek bu kadar mı basit görüyorlar.

Sayfa 772/997 İlkİlk ... 272672722762770771772773774782822872 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •