Sayfa 305/1002 İlkİlk ... 205255295303304305306307315355405805 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 2,433 - 2,440 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

1.  Alıntı Originally Posted by sturk16 Yazıyı Oku
    https://www.dunya.com/ekonomi/tl-mev...-haberi-623152

Türk Lirası mevduatları teşvik etmek için getirilen ve 31 Mayıs'ta sona ermesi planlanan stopaj indirimi üçüncü kez uzatılıyor.
    https://www.bloomberght.com/tl-mevdu...mpression=true

Alıntı Originally Posted by Market Soul Yazıyı Oku
    TGE'de yine elimize verdiler...
    %-0.26
    petrol 70 us u devirdi , arkadan sürükler diğerlerini

3. E ne oldu şimdi mevduatta muafiyet devam, fonlarda kalktı mı ? Yahu şu devletin bir gün işi düzgün, anlaşılır olsun.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

4.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    E ne oldu şimdi mevduatta muafiyet devam, fonlarda kalktı mı ? Yahu şu devletin bir gün işi düzgün, anlaşılır olsun.
    Aynen ya fonlar ne oldu şimdi

5. dostlar kafamı karıştıran bir konuda değerli fikirlerinize başvurmak istiyorum. yaklaşık bir aydır yüzde 30 portföyümle altın fonu taşıyorum. bi aralar gbc de almıştım ama düşüşler başlayınca satmıştım. orta ve uzun vadede şu an stopajsız olarak devam ettiğim altın fonu mu mantıklı? yoksa stopajlı da olsa içinde altına ek olarak gümüş ve hisse senedi ürünleri de olduğundan gbc mi mantıklı?

Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    dostlar kafamı karıştıran bir konuda değerli fikirlerinize başvurmak istiyorum. yaklaşık bir aydır yüzde 30 portföyümle altın fonu taşıyorum. bi aralar gbc de almıştım ama düşüşler başlayınca satmıştım. orta ve uzun vadede şu an stopajsız olarak devam ettiğim altın fonu mu mantıklı? yoksa stopajlı da olsa içinde altına ek olarak gümüş ve hisse senedi ürünleri de olduğundan gbc mi mantıklı?
    Dostum portföyü dağıtmışsan problem yok bence.
    İlla gümüş istiyorsan YZG var.
    Ben aldım stopaj sıfır.
    Yabancı hisse bilmem yalnız.
    Onun için AFA var bende.
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

7.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    E ne oldu şimdi mevduatta muafiyet devam, fonlarda kalktı mı ? Yahu şu devletin bir gün işi düzgün, anlaşılır olsun.
     Alıntı Originally Posted by HRS Yazıyı Oku
    Aynen ya fonlar ne oldu şimdi
    Yeni karar yayınlanıncaya kadar fonlar %10.
    Ama karar bu gece yayınlanır da uygulaması geçmişe dönük olarak dün geceden başlatılırsa sorun kalmaz.

Ama şu anda muafiyet falan yok yasal olarak,
    Sadece muafiyet niyeti var.

8. GSP fonunu performans olarak ayrintili inceleyen var mi ? ALC ve DPT fonlarina gore GSP performansi normal mi ? GSP temettu odemesini banka hesabimiza yaptigi icin , performansi ALC ve DPT fonlarina gore dusuk gozukuyor olabilir mi ?

Sayfa 305/1002 İlkİlk ... 205255295303304305306307315355405805 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •