Sayfa 775/997 İlkİlk ... 275675725765773774775776777785825875 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 6,193 - 6,200 arası.

Konu: Viop XXXIII

1.  Alıntı Originally Posted by Market Soul Yazıyı Oku
    Bazen üfürüyor ama bazen de 1 numara tespitleri var.
    gundwane'i dışlamayın o kadar da.
    yok yahu niye dışlayalım, takıntılarından kurtul biraz diyorum sadece...bir ara tüpraş çılara, bir ara petkim cilere takmıştı mesela...ayrıca tüpraş da çok adamı madara etti son 2-3 yıl...biri vardı, petkime saydırdı, tüpraş gibi kağıdın olsun dedi...övdü övdü..o gün bugündür kağıt toparlayamadı kendisini (ben de beğenirim, 80 lerden aldım portföye zaten..ama sevgiyi de abatmamak lazım)

bu arada...borsada nasip işine inanırım..hatta para işlerinin hepsinde nasip önemli..isterseniz batıl inanç diyin..haram yemek bile herkese nasip olmuyor sonuçta!
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    miden çok hassas, belki gaviscon filan iyi gelir.
    Beni de düşünürmüş.Duygulandım şahsen

Ama tavsiyem 2 tane maden suyu bu işi tamamen hallediyor.

Ciddiyim.günde 1-2 maden suyu mide ile ilgili problemleri yok eder.

mide için bir bardak süt için günde , bişeyciğiniz kalmaz..
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

SPOT

5.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Bu ara sadece otomatik trade yaparak güzel kazandık zararları çıkarttık üstüne kadar geçtik. Foruma yazamadık.

Spot pozum, bunca hengamede hala duruyor hala karda. Ciddi banka pozisyonumuz var, ihracat yapan borcu düşük sanayi şirketlerinde ciddi pozumuz var.

Bilancolar güzel. Dövizin yüksek olması benim bahsettiğim tarz şirketler için güzel.

Viop a Manuel olarak tekrar baslamama kararım bu süreçte iyice kesinleşti. Algo işlemi de bugün durduruyorum.

Cok sert hareket beklentim var yön beklentim yok. O nedenle bir süre izlemede kalacağım. Herkese bol kazançlar.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Algo sert harekette daha iyi kazandırmaz mı? Sert hareket beklentisi varken gece poz taşımamak şartıyla robotu açmak daha mantıklı göründü bana. Siz neden kapattınız?

1-2 dk sonra margin saati gelecek. salmaya başlar şero.
    audentes Fortuna iuvat

7. Scalp sistem yapmıştım. Trend takip algolar için dediğiniz doğru, ben kısa sürede trende ters hareketler yapan bir sistemle çalıştım.

Sert harekette bu tarz sistemler ciddi zarar yazar. Sert düşüş sonrası 1.5 ay kadar yatayda takıldık artık Sert düşüş/ yükseliş tekrar olabilir, belki 1 2 hafta belki de 1 ay içerisinde tabi onu bilemiyoruz.
     Alıntı Originally Posted by mertus Yazıyı Oku
    Algo sert harekette daha iyi kazandırmaz mı? Sert hareket beklentisi varken gece poz taşımamak şartıyla robotu açmak daha mantıklı göründü bana. Siz neden kapattınız?
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Başlık sessiz kalmıştı..bir aylık kotamı 1 saatte doldurdum...yazın bağ bahçe işleri çok oluyor, ondan pek takılamıyorum, batmadım yani, sevinmesin bazı arkadaşlar
    ittir et borsayı bahçesi olan çıkmasın bahçeden sinir stres kalmaz vücuttaki elektrik boşalır. kas ve iskelet sistemin çalışır ciğerler oksijenle dolar en önemliside kafanın içindeki 40 tilki kaybolur gider
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 775/997 İlkİlk ... 275675725765773774775776777785825875 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •