TCMB/Kavcıoğlu: Piyasalardaki haklı bir gerekçeye dayanmayan erken gevşeme beklentilerinin tümüyle ortadan kalkması gerekiyor
TCMB/Kavcıoğlu: Piyasalardaki haklı bir gerekçeye dayanmayan erken gevşeme beklentilerinin tümüyle ortadan kalkması gerekiyor
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Balyoz'da kumpas' davasında eski Taraf gazetesi yazarı Mehmet Baransu'nun 67 yıl 6 aya kadar hapsi istendi.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
fenerbahçe düşmanı p uşt bavulcu dallama ha ona destek yazıları yazanların bir çoğu yerlerinde yada daha yukarılara gittiler oda başka mevzu
bir halt olacağı yok.
USTR ANNOUNCES 25% TARIFFS ON GOODS FROM SIX COUNTRIES OVER DIGITAL SERVICES TAXES BUT IMMEDIATELY SUSPENDS THEM FOR 180 DAYS-STATEMENT
USTR SAYS PLANS TARIFFS ON $887 MLN OF UK GOODS, $383 MLN OF ITALIAN GOODS, $323 MLN OF SPANISH GOODS, $310 MLN OF TURKISH GOODS
USTR SAYS TARIFFS WOULD BE IMPOSED ON GOODS FROM AUSTRIA, BRITAIN, INDIA, ITALY, SPAIN AND TURKEY IF INTERNATIONAL TAX NEGOTIATIONS FAIL TO PROHIBIT UNILATERAL DIGITAL TAXES
USTR TAI SAYS U.S. 'FOCUSED ON FINDING A MULTILATERAL SOLUTION' TO DIGITAL SERVICES TAXES, OTHER INTERNATIONAL TAX ISSUES
Önden uyarmalı yapmışlar.
Learn to sit back and observe, Not everything needs a reaction.
Bakan koca 'Önümüzdeki hafta aşılama programımız için yeni bir dönem daha başlıyor. 7 Haziran Pazartesi gününden itibaren yaş sınırı olmaksızın tüm öğretmenlerimiz aşı olabilecekler. Aşı ile bağışıklık kazanacak ve salgını gündemimizden çıkaracağız. Bu güce güvenin.'
Son durum
![]()
Yer İmleri