Originally Posted by myfinans Sizinde şu sakallı bosch vardı o iyiydi. Bu kırmızı olmadı bence Haklısın değiştireyim. Ama traşlı olan mı olsun sakallı olan mı [emoji23] Ama sakallı olan olsun demi.Traşlı olunca sakalımız yok diye meram anlatamayız.
Originally Posted by boschyatirim Haklısın değiştireyim. Ama traşlı olan mı olsun sakallı olan mı [emoji23] Ama sakallı olan olsun demi.Traşlı olunca sakalımız yok diye meram anlatamayız. Sakallı iyiydi. Ya insanın gözü alışınca onu arıyor, değişince kafa karışıyor, o klasiklik hali kayboluyor. Takdir sizlerin tabi. Akşama kadar bana evyvallah..
Originally Posted by aydinc Emmi TeknoSA hojjj mudur Öz sermaye negatif...
Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.
Originally Posted by aydinc Emmi şimdi de sayfasının kenarında yağ reklamı çıkıyor Neye delalet acep Esas olay vazelinde...
Originally Posted by Foçabeyi BSC tabanlı DeFi pyasalara ağırlık verdim ilk olarak. BNB en çok elimde olan. CAKE ve BAKE var stake ediyorum. Onun dışında bir miktar adı sanı daha duyulmamış bir projeden aldım stake ediyorum. %30'da dijital USD olarak tutuyorum. Spasiba balshoy...i shestliva..
Originally Posted by Market Soul Öz sermaye negatif... Emmi iyi kalkıyor
Originally Posted by aydinc Emmi iyi kalkıyor Her kalkan şey ele alınmaz...
Originally Posted by Market Soul Muhakkak izleyiniz dostlarım: İzlemeyen kalmasın dostlar.
Forum Rules
Yer İmleri