Deniz faslı bitti. Kumsalda bu sene ilk defa suriyelileri gördüm. 2 adet 50 yaşlarında erkek, 2 kadın 3 tane 3-5 yaş civarı çocuk. 10 metre sağıma yayıldılar. Çocuklarda mayo yok donla girdiler. Kadınlar kapalı kıyıda oturdu, 2 erkek denize dalıp yanlız kızları kovaladılar. Allahtan onlar donlu değildi. Karıları kıyıda, bu 2 hayvan tek başına yüzen bir kızın peşine denizde takıldılar. Kız bunların üzerine geldiğini görünce uzaklaşmaya başladı. Epey bi takip sonucu kız derinlerde kurtuldu. Bu 2 hayvan iyi yüzme bilmiyordu, boyu biraz geçince durdular.

Kız bikinili diye bunların gözünde o..spu olmuştur. Kendi karıları elbiseli kıyıda oturuyorlar, onlar kapalı onlar bu sebeple namuslu. Ben kaç kapalı kadın biliyorum, yobaz semti İstanbul Fatih deki doktor arkadaş bunların bekaret zarlarını sabah akşam dikip duruyor. Ayrıca diğer türlü seksin tahribatlarını tedavi ediyor.

Bildiğin hayvan belgeseli izledim. Türkçede öğrenmişler, 10 yıldan fazladır buradalar. Kendi aralarında arapça konuşuyorlar. Çocuklar TR de doğmuştur, onlar Türkçe konuşuyor. Tayyipin sunni suriyelileri. Kendi ülkeleri için savaşmadılar, geldiler burada bizim paramızla bizim kızlarımıza o..spu muamelesi yapıyorlar.

Çok sinir bozucuydu. Bu sebeple biraz ağır yazmış olabilirim. tayyipin pisliği ülkenin her yerine yayılmış.