Sayfa 71/172 İlkİlk ... 2161697071727381121171 ... SonSon
Arama sonucu : 1372 madde; 561 - 568 arası.

Konu: ISFIN - İş Finansal Kiralama

1. 8 iş günü 10 kademe işlemde milyon lotlar al gülüm ver gülüm :
    bakalım nereye kadar uyutacaklar:
    ZIR-DELİ Y.T.D

2. 3.16 üstünde 2 kapanış yaparsa, ayının elinden kurtulup kafesten çıkmaya hazır.
    “Risk almayarak riskten kaçınanlar, aslında risk alanlarla aynı şeyi yapıp risk almış olurlar.”
    Peter Drucker

şöyle sağlam düüşsse keşke.

4. Aylardır ayının kafesinde tutsak kalan, karşınızda özgür bir kuş var.
    Adı isfin
    “Risk almayarak riskten kaçınanlar, aslında risk alanlarla aynı şeyi yapıp risk almış olurlar.”
    Peter Drucker

5. Merhaba,

Şirketi biraz inceledim, 2020 muhteşem geçmiş 2021 ilk çeyrek dahada güzel kar gelmiş. bu hisse neden bu kadar düşük fiyat ve f/k ile işlem görüyor bilgisi olan varmıdır.

6.  Alıntı Originally Posted by İSMAİL Yazıyı Oku
    Merhaba,

Şirketi biraz inceledim, 2020 muhteşem geçmiş 2021 ilk çeyrek dahada güzel kar gelmiş. bu hisse neden bu kadar düşük fiyat ve f/k ile işlem görüyor bilgisi olan varmıdır.
    Takip ettiğimden tek öğrendiğim 20 milyon lotun maliyeti yatırım fonlarına 4 tl civarı

7.  Alıntı Originally Posted by seer Yazıyı Oku
    Takip ettiğimden tek öğrendiğim 20 milyon lotun maliyeti yatırım fonlarına 4 tl civarı
    evet haklısınız takasta gördüm, hisse 2 tl ile 4 tl arasında 2 yıldır sıkışmış kalmış durumda baskı ve hacim var hisse de hoşuma gitti açıkçası eğer yenı bır fiyat hareketi yapacaksa sürecin içinde olmak istiyorum, biraz daha araştırma ile portföyüme ekliycem mınumum 1 yıl tutmayı düşünüyorum.

8. Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 71/172 İlkİlk ... 2161697071727381121171 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •