Sayfa 463/1002 İlkİlk ... 363413453461462463464465473513563963 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 3,697 - 3,704 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

1. uzun zamandır yazıyorum ama magazin içermediğinden okuyup geçiliyordur yada hiç okunmuyordur. Ülkede son 5 yıldır para kazanmanın yolunu çözenler kazanıyor. Önceki dönem uyumuşum. Etrafımda olanları fark etmemişim. Tüm toplum uyuyoruz aslında. Bu nedenle sadece - uyanıklar - kazanıyor.

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    uzun zamandır yazıyorum ama magazin içermediğinden okuyup geçiliyordur yada hiç okunmuyordur. Ülkede son 5 yıldır para kazanmanın yolunu çözenler kazanıyor. Önceki dönem uyumuşum. Etrafımda olanları fark etmemişim. Tüm toplum uyuyoruz aslında. Bu nedenle sadece - uyanıklar - kazanıyor.
    Dostum uyandır bizi...
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    4 kitap yazmış olan, 400 bin doları bir anda alıp- satan ( nickini unuttum ) yazarımızın kıymetini bilemedik !

Ben kendisinin finans stratejisini çözmüş bir kardeşiniz olarak 8, 28 - 8,31 - 8,35 paçalla topladıklarımı bu gece gavurlar sayesinde nakite dönderdim. Biraz seyretmek iyidir. yarın öğleden sonra saat 16 gibi şey düşer gibi olursa uzak dururum. Ama zıp zıp heyecan yaparsa yine paçallar ve bu kez yabacıların makul oran dedikleri yere kadar unuturum. Ya nasip ... Yatırım tavsiyesi değildir.
    Hakkını yememek lazım yazmış arkadaş.
    Dostum sana üstad demeyiz.
    Yeter ki bizi aydınlat.
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

4. EURUSD

Bu desteği bi kerede kırmaz muhtemelen...DXY aynı yere henüz ulaşamadı...

Dolayısıyla keskin bir 4 düzeltmesi her an gelebilir, USDTRY de buraya kadar dayandığına göre, bu itkiyi bitirip tekrar bir üst dalganın 2 nci dalgası için (veya B için) geri çekilebilir..

Tabi...EURUSD o desteği kırarsa küllüm short verir...Fadıl takipte...

USDTRY ana yapı bir itki ise, düzeltme hem mesafece, hem zamanca kısa...belki 8 e kadar salınsaydı olabilirdi...

Yok bir tür DZZ ise tepe yapıp ending diyagonal 3 ü bitirebilir...Ben MB yerinde olsam bunu seçerdim demiştim tırmalayıp duracağına, bayağı kontrollü bir zaman bölgesi kazanırlar ve ending yapı garanti olur...ama bilemiyoruz tabi...

Şahsen ben tutma taraftarıyım, çünkü 'normal salınmıyor bu zıkkım' ve gideceği zaman ansızın geceleri zıbıtıyor...

Değişen bir şey yok...ending yapı halen kesin değil...yani ya ending olmazsası var...bu da bir risk..

Ama DXY artık dip yaptı veya bir şekilde yapmasa bile burasını dip yaptırtacaklar denebilir...

O halde DXY nin yeni projeksiyonu 100 lere doğru, bundan sonra..DXY nin yüzdesel artışlarına bu son dönemde 2.78 katı ile korole oluyoruz..

Hülasa...hıdır budur..YTD

Büyük üstad Selçuk Geçer ve Murat Muratoğlu ağzındaki baklayı salıverdi...
    Taze $ düellosunda hedefler havada çarpıştı !

6.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    uzun zamandır yazıyorum ama magazin içermediğinden okuyup geçiliyordur yada hiç okunmuyordur. Ülkede son 5 yıldır para kazanmanın yolunu çözenler kazanıyor. Önceki dönem uyumuşum. Etrafımda olanları fark etmemişim. Tüm toplum uyuyoruz aslında. Bu nedenle sadece - uyanıklar - kazanıyor.
    Sn Ressam yazdıklarınızı okuyorum ve değer veriyorum öyle düşünmeyin bu başlıkta değerli arkadaşların değerli yorumları oluyor ben şahsen çok yaralı buluyorum. Bol kazançlar.

Sistem vatandaşı sögüşlemek üzere dizayn edilmiş.!!
    Kralın olduğu yerde kural olmaz.!!
    Demokrasinin olmadığı ülkede.!!
    Hukuk olmaz.!!
    Hukukun guguk olduğu ülkede.!!
    Mafya düzeni hakimdir.!!
    Kimin eli kimin cebinde belli değil.!!
    Tüm yollar Venezuela.!!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Çalan çalana.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Sayfa 463/1002 İlkİlk ... 363413453461462463464465473513563963 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •