Sayfa 460/1002 İlkİlk ... 360410450458459460461462470510560960 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 3,673 - 3,680 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

Fed Başkanı Powell: Ekonomiye güçlü destek sağlamaya devam edeceğiz

Powell: Ekonomide toparlanma tamamlanmadı, riskler devam ediyor

Fed Başkanı Powell:
    - İşgücü piyasasının iyileşme hızı inişli çıkışlı
    - İstihdam büyümesi üzerinde baskı yaratan faktörler önümüzdeki aylarda azalacak
    - Salgından en çok etkilenen sektörler zayıf da olsa iyileşme gösterdiler

Fed Başkanı Powell:
    - Enflasyon son aylarda kayda değer şekilde arttı
    - Enflasyonun yavaşlamadan önce önümüzdeki aylarda yüksek seyretmeye devam etmesi büyük olasılık
    - Enflasyonda harcamalarda toparlanmadan kaynaklı yukarı yönlü baskı görünüyor

Fed Başkanı Powell:
    - Arz darboğazı etkileri enflasyon üzerinde öngörülenden daha büyük yukarı yönlü baskı yaratıyorlar
    - Ekonomide yeniden açılma süreci öngörülemez
    - Enflasyon beklediğimizden daha yukarı dönebilir ve daha ısrarcı olabilir

Fed Başkanı Powell:
    - Uzun vadeli enflasyon bekleyişleri Fed hedefi ile daha geniş olarak tutarlı görünüyor
    - Eğer enflasyon bekleyişleri çok yukarı gider ise politikada ayarlama yapmaya hazırız
    - Virisün yeni varyantları risk yaratıyor

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Fed Başkanı Powell:
    - Katılımcıların çoğu faiz artırımı için şartların önceden tahmin edilerden daha erken karşılanacağını tahmin ettiler
    - Faiz artırımı ekonominin güçlü olduğu anlamına gelecek
    - Faiz artırımından sonra da politika oldukça destekleyici olmaya devam edecek

Fed Başkanı Powell:
    - Fed hedeflerine doğru önemli ilerleme hala çok uzakta
    - Komite bugünkü toplantıda hedeflere doğru ilerlemeyi tartıştı
    - IOER'in yükseltimesinin politika duruşuna etkisi yok

Fed Başkanı Powell:
    - Bu toplantıyı "varlık azaltımını konuşmayı" konuşma toplantısı olarak değerlendirebilirsiniz
    - Eğer hedeflere doğru ilerleme devam eder ise, önümüzdeki toplantılarda varlık azaltımı için bir planı değerlendirmek uygun olacak

[B]Powell: Şu an faiz artırımını tartışmak için oldukça erken/B]

Powell:
    - Tahvil alımını azaltma kararını açıklamadan çok çok önce bunun iletişimini yapacağız
    - Tahvil alımlarının azaltılması konusunda zamanlama vermeyeceğim, çok çok erken, önce daha fazla veri görmeliyiz

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

3.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Bence kesinlikle farkındalar.Kusursuz fırtınanın yolunu yapıyorlar.Yahu herşeyi fed alıyor,niye ki.Kağıt basarak hemen her enstrumanı ya alıyorlar ya fiyatını belirliyorlar.Ttüm dünyada devasa borçlar var ve bu borçların ödenemeyeceği de belli.Sistemi esir alıyorlar,başka açıklaması yok.Evin olmayacak ama mutlu olacaksın falan,great reset loadıng.
    Bu kış komunizm gelecek.

Çipler de aşılar vasıtasıyla takıldı.

Du bakalım nolcek.

4.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Son problem kaynağı bu kaldı...

Yanlış saymıyorsak, formasyon tamamlanmak üzere...YTD

US10Y

Son durumu;

veya böyle

Dipten başlayan yapı itkiye benziyor ve galiba şu an 4 düzeltmesine başladı...

Hayırlısı..YTD

5. 4 kitap yazmış olan, 400 bin doları bir anda alıp- satan ( nickini unuttum ) yazarımızın kıymetini bilemedik !

Ben kendisinin finans stratejisini çözmüş bir kardeşiniz olarak 8, 28 - 8,31 - 8,35 paçalla topladıklarımı bu gece gavurlar sayesinde nakite dönderdim. Biraz seyretmek iyidir. yarın öğleden sonra saat 16 gibi şey düşer gibi olursa uzak dururum. Ama zıp zıp heyecan yaparsa yine paçallar ve bu kez yabacıların makul oran dedikleri yere kadar unuturum. Ya nasip ... Yatırım tavsiyesi değildir.

6. Başlık yine çok sakin. Demek ki benden başka şeyini koparan olmamış Ben yaşlıyım, genç olanlar koparmasın elbette !

7. XAUUSD Ons altın

Toplam çıkışın %50 sini (neredeyse) çekti.

Düşüş bir yandan itkiye benziyor, meali, daha da düşer...

Öte yandan, bu enflasyon rakamları bu tahvil faizleriyle, acaba bir DZZ ye kalkışır mı sorusu...veya bir 5 nci dalganın ilk dalgası olma ihtimali, -ki öyleyse biraz daha çeker...göreceğiz..

YTD

8. Sn.Ressam "makul oranı" biraz açar mısınız ?

Sayfa 460/1002 İlkİlk ... 360410450458459460461462470510560960 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •