Sayfa 8/1004 İlkİlk ... 6789101858108508 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 57 - 64 arası.

Konu: Viop XXXIV

1. Ne biçim bi piyasa olduk yahu, saatlerce kırmızıda oyalanır durur akşama yeşil kapatırlar, kulakları çınlasın paragöz abinin dediği gibin palagillerin kırmızıya alerjisi var ellam
    Hamdım Piştim Yandım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    lice___istanbul
    Gönderi
    3,908
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ne biçim bi piyasa olduk yahu, saatlerce kırmızıda oyalanır durur akşama yeşil kapatırlar, kulakları çınlasın paragöz abinin dediği gibin palagillerin kırmızıya alerjisi var ellam
    bunun sonu ralli olur reis 3 vakte kadar
    ____________V_K____________

3.  Alıntı Originally Posted by VEDAT Yazıyı Oku
    bunun sonu ralli olur reis 3 vakte kadar
    Orasını bilemem abi, 23 marttan beri ralli yapıyor, şimdi soluklanıyor olmalı. şortcu bulsalar hüpletecekler ama piyasada şortcu kurudu, bitirdiler herkesi
    ondan mütevellit Osbir aralığa kadar piyasada yokuz
    Hamdım Piştim Yandım

yakın vade call ve put pozisyonlarının kullanım fiyatlarına göre dağılımı(sayısı)

her iki tür içinde yoğunlaştığı yerler önemli, gerçi artık vade kapanıyor ama yoğunlaştığı yerleri göstermesi önemli, adeta bir röntgen bu vade için.. call dağılımı biraz daha normal dağılım, put dağılımı ise aşağı seviyelere skew edilmiş biçimde, normal dağılımdan uzak..ayrıca bu call ve put opsiyonlarının sayıları (birbirine oranı--put call ratio) literatürde beklenilen havayı (boğa vs ayı) gösterdiği düşünülür, her zaman doğrumudur bilemiyorum..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    lice___istanbul
    Gönderi
    3,908
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Orasını bilemem abi, 23 marttan beri ralli yapıyor, şimdi soluklanıyor olmalı. şortcu bulsalar hüpletecekler ama piyasada şortcu kurudu, bitirdiler herkesi
    ondan mütevellit Osbir aralığa kadar piyasada yokuz
    bu piyasadan birşey beklenmez ama naapsın coniler herşey kelepir şuan
    elini neye atsalar 10/1 fiyatına denk geldi kur,dan çıkarlar borsaya girerler
    bu devran hep böyle döndü bugunden long açmaya başlıyorum
    ____________V_K____________

6. tcell çok sağlam duruyor...

7. haftasonu netflix dizisi varmı?

8.  Alıntı Originally Posted by VEDAT Yazıyı Oku
    bu piyasadan birşey beklenmez ama naapsın coniler herşey kelepir şuan
    elini neye atsalar 10/1 fiyatına denk geldi kur,dan çıkarlar borsaya girerler
    bu devran hep böyle döndü bugunden long açmaya başlıyorum
    En güzelini yapıyorsun abi, hisse alsan aldığın hisse yükselmeyebilür ama viob mecbur yükselir
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 8/1004 İlkİlk ... 6789101858108508 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •