Sayfa 60/1004 İlkİlk ... 1050585960616270110160560 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 473 - 480 arası.

Konu: Viop XXXIV

1. avantaj haftalıklarda suan longda 142500 altı ustu calısır bende......bende 141 300lerde fazla bısey yok...bı 1500 yukarı pot var ama sadece 1500....oda 154 155 gıbı bı rakam yapar
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

2. Bankacılarla toplantı sonucu ne oldu .

Ben faiz indireceğim siz usul usul toplayın mı diyor

SPOT kapanış da ilginç değişimler olmuş!

4. seker alıcılara gecmıs..... bangacılardan haber mı gelecek......gecen de soldaydı spotta ıyı gomduler ....sekeroglan badem oglan
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

5. 18 haziran da yazmışız, senaryoya uygun gidiyor. 1600 gibi bir rakam gelirse sonrasında iyi bir düşüş daha beklenebilir yakın takip ederiz.

Short ağır bastı ise, vade sonu bunları zorla stop yaptırıp sonra çok sert düşmek tam iblisin yapacağı iş.

Ha ben böyle düşünüyorum diye beklenmedik bir sebeple beklenmedik bir ralli de yaptırabilir ama hiç sanmıyorum ana beklentim mart dibinin tekrar test edilmesi ve hatta kırılması üzerine.
     Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Yatay senaryo için bugün 1545 civarı kapanış ve önümüzdeki hafta baygın, sıkıcı seanslar beklerim.

Düşüş senaryosu için yine bugün 1540 civarı kapanış, pazartesiden itibaren soluksuz 1400 beklerim.

Çıkış senaryosu için bugün 1510 civarı kapanış, Önümüzdeki Cuma ise 1600 civarı kapanış beklerim.
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Portföyüm genel olarak nötr, banka long ve birkaç bilanço beğendiğim sirket taşıyorum ağırlıklı faiz ve otomatik sistemim var ortaya karışık para kaybetmez isek ( GERCEK enflasyona karşı) zaten baya iyi atlatmış sayılırız böyle dönemleri diye düşünüyorum.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. 2 önemli başlık ve bankalara verilen mesaj

Yeni swap anlaşmaşari için 4 ülke MB ile görüşüyoruz. İkisi İle çok iyi noktaya geldikâ€

“TL’nin itibarını artırma konusunda bankalarla istişare ederek zorunlu karşılık düzenlemelerinde değişiklikler yapabilirizâ€
    Alıntı Tweet
    Bloomberg HT
    @BloombergHT
    · 3s
    TCMB Başkanı Kavcıoğlu bankacılarla bir araya geldi http://bb.ht/Kpxsc3

Tcmb/kavcıoğlu:tl’nin itibarını artırmak için zorunlu karşılıklarda değişiklik yapabiliriz

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 60/1004 İlkİlk ... 1050585960616270110160560 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •