Sayfa 448/682 İlkİlk ... 348398438446447448449450458498548 ... SonSon
Arama sonucu : 5453 madde; 3,577 - 3,584 arası.

Konu: AVTUR - Avrasya Petrol ve Turizm

3. Sn traderx5

Para niz sizin , fikriniz sizin , arti veya eksi degeriniz de sizin hesabinizi etkiliyor , iyiniyetli ongoruleriniz , takdire sayan ....
    Ancak, bist de kisa vadeli al/sat/al lar gun ici heyecanlar , bir yerden sonra aliskanlik ve rakamkolik yapar , zarar pozisyonu , sat \ al ve al/sat ile dogru salinimlari yakalarsan azaliyor , bu da dogru ....

Dikkatli olmanizi vede saglikli olmanizi dilerim ....

Genelde insanlar in pozisyonlari ters e dusuce , forumda yazmalari cogaliyor ....

İyi aks lar dilerim

4. Evet hissede satış devam ama artık yedire yedire yapıyor. Ve yavaş yavaş yataya sarar gibi . Ancaaaak burada uyanık olmak gerek. Bana göre bir taban daha olmadan hissede çıkış baslamayacak. He bu taban ne zaman olur onu bilmek güç ama 1.60- 1.70 civarına değmeden bu iş bitti diyemeyiz. Bu benim kendi görüşüm. Bu arada belki 2-3 ay hisseyi 2 - 2.60 bandında tutabilir. Onun icin yüklü alım yaparken dikkat edin öpülmeyin.

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by cebi Yazıyı Oku
    Evet hissede satış devam ama artık yedire yedire yapıyor. Ve yavaş yavaş yataya sarar gibi . Ancaaaak burada uyanık olmak gerek. Bana göre bir taban daha olmadan hissede çıkış baslamayacak. He bu taban ne zaman olur onu bilmek güç ama 1.60- 1.70 civarına değmeden bu iş bitti diyemeyiz. Bu benim kendi görüşüm. Bu arada belki 2-3 ay hisseyi 2 - 2.60 bandında tutabilir. Onun icin yüklü alım yaparken dikkat edin öpülmeyin.

Tamam 1.60 olunca alacaksın anladık da her gün neden buraya bunu yazıyorsun?buradaki yatırımcı salak mı zararına sana mal satsın?bence bir kenarda sessiz sakin bekle ,gelirse alırsın,burada millete korku verip de oralardan mal alabileceğini düşünme...
    Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...

6.  Alıntı Originally Posted by traderx5 Yazıyı Oku
    ya lütfen yaz, bak sana tiyo verdim, hisse 2,27 de iken 2,23 gelince al dedim, ve geldi bak bak bak, hanimiş amcası neredeymiş amcası 2,24 demiymiş hadi amcası bak. Zaten kafan çalışsa sözümü dinlersin, vede allah allah adam 5 dk önce yazdı hisse dediği yere geldi, nasıl oluyor acaba diye birazcık kafayı çslıştırsan anlarsın,

Neyse şans daha tüyo falan yok. Hadi git küstüm
    Bu hissede o yapmaya çalıştığın şeyi bir yapar 2 yapar 3.de şaşarsın,ya elinde mal kalmaz 2 ye katlar,ya da nakitin kalmaz yarıya düşürürler.
    Kolay hisse değil bu,benden uyarması...
    Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...

7.  Alıntı Originally Posted by philosopher Yazıyı Oku
    Tamam 1.60 olunca alacaksın anladık da her gün neden buraya bunu yazıyorsun?buradaki yatırımcı salak mı zararına sana mal satsın?bence bir kenarda sessiz sakin bekle ,gelirse alırsın,burada millete korku verip de oralardan mal alabileceğini düşünme...
    La herkes amma alıngan yav . Sanki bizde mal yok. Arkadaş ben olabilecekleri söylüyorum. Geçmişteki hareketlerine göre uzun sürecek bir yatay döneme giriyoruz. En az 6 ay 1 yıl bu yatay dönem sürer ki bunun bandı 1.60- 3tl arasıdır. 3 ün üstüne bu sürelerde atamaz. Onun için uyarıyorum. Yani öyle 5-6tl hayali kurmayın o operasyon 3-4 yılda bir olur.

8.  Alıntı Originally Posted by geos Yazıyı Oku
    Sn traderx5

Para niz sizin , fikriniz sizin , arti veya eksi degeriniz de sizin hesabinizi etkiliyor , iyiniyetli ongoruleriniz , takdire sayan ....
    Ancak, bist de kisa vadeli al/sat/al lar gun ici heyecanlar , bir yerden sonra aliskanlik ve rakamkolik yapar , zarar pozisyonu , sat \ al ve al/sat ile dogru salinimlari yakalarsan azaliyor , bu da dogru ....

Dikkatli olmanizi vede saglikli olmanizi dilerim ....

Genelde insanlar in pozisyonlari ters e dusuce , forumda yazmalari cogaliyor ....

İyi aks lar dilerim
    sayın ortak ben bugüne kadar bu şekilde yazmiyordum ancak buna zorladılar, dune kadar yazılarımda yok böyle, artik tarz degistirdim bu topik te burada sadece yani. Cunki hisse ile ilgili teknik temel yazmak birşey ifade etmiyor , onun için böylesi daha iyi şimdilik

Sayfa 448/682 İlkİlk ... 348398438446447448449450458498548 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •