Artan

85,80 10 13:49
236,70 9.99 13:50
67,85 9.97 13:49
157,70 9.97 13:50
63,55 9.95 13:46
Artan Hisseler

Azalan

46,58 -9.99 13:50
194,30 -9.96 13:50
12,51 -9.94 13:50
10,81 -9.84 13:49
14,10 -7.9 13:48
Azalan Hisseler

İşlem

7.559.080.975,86 13:50
7.023.949.973,92 13:50
2.833.794.965,25 13:50
2.707.924.437,12 13:50
2.674.083.661,80 13:50
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8025 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop XXXIV

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Bunu bekliyordum ama esas aga babası goldman dan da rica ederim 2 lira hedef versin sülalemiz rahat olsun.
     Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    HSBC,
    - Halkbank hedef fiyatını 4,0 TL'den 3,50 TL'ye ve tavsiyesini 'tut'tan 'azalt'a indirdi #HALKB

evet halkbanka al sinyali gelmiştir.....
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Bunu bekliyordum ama esas aga babası goldman dan da rica ederim 2 lira hedef versin sülalemiz rahat olsun.

endeks30 da banka kıtlığımı var diye düşünüyorum bazen bu halkb mevzusunu görünce.. bu bankanın nasıl yönetildiğini az çok biliyoruz.. isctr veya garan gibi bankalarla karşılaştırıldığında asırlarca geriden takip ediyor zihniyet olarak.. eğer halkbankası bir şekilde primlenirse (bir kaç günlük geçici değil, genel primlenme) o zaman mesela isctr de primlenecek.. benim kitabımda isctr her zaman halkb dan ilerde.. rasyolar açısından da öyle..ama halkbank'ta amaç heyecan ve trade ise ona bir şey diyemem..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    endeks30 da banka kıtlığımı var diye düşünüyorum bazen bu halkb mevzusunu görünce.. bu bankanın nasıl yönetildiğini az çok biliyoruz.. isctr veya garan gibi bankalarla karşılaştırıldığında asırlarca geriden takip ediyor zihniyet olarak.. eğer halkbankası bir şekilde primlenirse (bir kaç günlük geçici değil, genel primlenme) o zaman mesela isctr de primlenecek.. benim kitabımda isctr her zaman halkb dan ilerde.. rasyonlar açısından da öyle..
    halkbankın kerem alışık dışında kimseye faydası olduğunu sanmıyorum. adı kara para ile ayyuka çıkmış bir bankada bu kadar ısrar edilmesini de anlayamıyorum.

isctr holding gibi kağıt. her sektörde yatırımı var. tr'de en ldeali o.
    audentes Fortuna iuvat

4.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    halkbankın kerem alışık dışında kimseye faydası olduğunu sanmıyorum. adı kara para ile ayyuka çıkmış bir bankada bu kadar ısrar edilmesini de anlayamıyorum.

isctr holding gibi kağıt. her sektörde yatırımı var. tr'de en ldeali o.
    esasında bahse konu bankaya ait fiyatlamanın tek bir anlamı var, ancak buraya yazarsak site kapanabilir..
    ytd..

5. Abarttiklarini ve dönerken de abartacaklarini düşünüyorum halk özelinde.

Tabi dönerse onun iddiasına girilmez.

Ykb de taşıyorum özel lerden tek sebebi tahtasını iyi bilmem ve çok düşük maliyet.
     Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    endeks30 da banka kıtlığımı var diye düşünüyorum bazen bu halkb mevzusunu görünce.. bu bankanın nasıl yönetildiğini az çok biliyoruz.. isctr veya garan gibi bankalarla karşılaştırıldığında asırlarca geriden takip ediyor zihniyet olarak.. eğer halkbankası bir şekilde primlenirse (bir kaç günlük geçici değil, genel primlenme) o zaman mesela isctr de primlenecek.. benim kitabımda isctr her zaman halkb dan ilerde.. rasyolar açısından da öyle..ama halkbank'ta amaç heyecan ve trade ise ona bir şey diyemem..

6.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    Borsa hayatımda banka alıp satmadım...soranlara da özellikle son 10 yılda, akp başta oldukça, bankalardan uzak durun dedim...ama illa banka alacağım diyene de, hep kamu yerine özel banka önerdim...sırf kamu işin içinde diye thy yerine pegasus önerdim...fiyatlama olarak arada uçurum yoksa, ki şu an böyle bir uçurum olmadığını düşünüyorum, her zaman kamu yerine özel sektör şirketini öneririm.

kamu hep çiftlik olarak görülmüştür, bankalar tam da ali babanın çiftliği hükmündedir bence.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •