Sayfa 99/1004 İlkİlk ... 4989979899100101109149199599 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 785 - 792 arası.

Konu: Viop XXXIV

1.  Alıntı Originally Posted by halis Yazıyı Oku
    duruma bakinca hafta sonu var bisiler galiba endeks satis yiyor dolar yerinde durmuyo..yurt disinin olumlu olmasina bu kadar kayitsiz kalmazlardi..yonetim degisene kadar dolar altin haric gerisi yalan
    başkan konuştu seçimler 2023 haziranda dedi...iç işleri bakanlığı SBK nın uçağını parasını ödedi, kullandı dedi ss...şimdiye kadar ss sedatı ciddiye alıp iddialarına cevap vermedi..bu ilk oldu galiba.

bu haftasonu fırsat bu fırsat SS görevden alınabilir...bu durumda bahçeli hadi erken seçime der mi, bunun endişesi yaşanıyor olabilir bugün.

öte yandan, akp genel merkezinden oyumuz %45 açıklaması da manidar...sanki birilerine mesaj veriliyor.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

2. Birkaç gündür eski vadeyle yeni vade de açılan poz sayısına bakıyorum. Yarı yarıya ....Eski vadeden 100 kapanmışssa yeni vadeden 50 açılıyor. Adamlar vade sonlarında yine voleyi vuruyor.

secim borsa icin firsta olur secimle alakali degil ama oy artirmaya yonelik magdurluklar yasanirsa bilemem gecmiste yasanmislara bakinca..dolarin sebebsiz yukari borsanin umutsuzca dusmesi akla baska bisi getirmiyo

şu anda dünyada en fazla düşen endeks bist 100.bizden sonra karachi.

negatif ayrıştıracak ne haber gelebilir diye kafa yormaya gerek yok. 20 tane bile gelebilir.

sabah katarlıların tıp fakültelerine girişine ilişkin çok tartışma olmuş. orada 4. maddede askeri ve sivil diyor. ucu çok açık. zaten katar kişi başı 130 bin dolar geliri var. kimse gelip burda tıp okumaz da neyse.

bu haber bile tr ekonomisinin nasıl battığını, katar müstemlekesi olduğunu tesciller.
    audentes Fortuna iuvat

5. 500.000 TL konut kredisinin 120 taksitle 1,37 faiz oranından aylık taksit tutarı 8.500 TL memur bırak milyonluk daireyi 500.000 TL tutarlı evi dahi nasıl alsın büyüdükmüşüz daha sigortası dosya masrafı ipotek işlemlerini falan hesaplamaya bile gerek yok milli gelir tabana yayılmadıktan sonra insanlara istediğimiz kadar rakam gösterelim alabilecek mi işçi çalışan memur emekli bu şartlarda sıradan bir daire bu nasıl bu hale geldi nasıl biz buna büyüdük diye kendimizi inandırdık bilemiyorum kaç para maaş veriyoruz insanlara ki bu kadar taksit istiyoruz ya da sattığımız dairelere neden bu kadar taksit gerektiren bedeller istiyoruz
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

Az önce hesapladım, portföyün %53.6 sı spot (kağıt) döviz %26.4 ü fon döviz olmak üzere %81 i döviz haline gelmiş. Sadece %19 TL (bunun da %30 u short-long, %70 i teminat olmak üzere vadelide) kalmış. Döviz stoğu için çok rahat her türlü vadeli riskini alabilirim.

Düşüncemi de yazdım. Çarşamba gecesine kadar her türlü korkutmaya yani düşüşe karşın kademeli long açacağım. Beklentim, Perşembe günü sert bir yukarı hareketin başlaması. Olursa yemek parası gelir, olmazsa bekleriz. Sonuçta Ağustos vade, 65 günümüz var.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. Başka bişey var yok mu kulağı kesik olan
     Alıntı Originally Posted by 6.sense Yazıyı Oku
    yok her cuma böyle kırmızı oluyor.. cumaları pek sevmez oldu bist..
    M2004J19C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Bişe olacağını sanmıyorum
    Lakin bugün pastada farklı olarak halkyatırım var
    Bir anlamı varmı bilmem

Sayfa 99/1004 İlkİlk ... 4989979899100101109149199599 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •