Sayfa 310/699 İlkİlk ... 210260300308309310311312320360410 ... SonSon
Arama sonucu : 5590 madde; 2,473 - 2,480 arası.

Konu: ALGYO - Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. Algyo sıcak yaz mevsimini sevmez. Hava serinlesin sobayı ateşler. [emoji106]
     Alıntı Originally Posted by armada467 Yazıyı Oku
    bir sonraki hareket ekim-kasım da beklemeye devam yukarı aşağı aşağı yukarı testerelere davam...
    Mi A2 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yazdıklarım kişisel görüşlerimdir. Kendi yatırımlarımı bağlar. Yatırım tavsiyesi içermesi mümkün değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by ferden Yazıyı Oku
    Algyo sıcak yaz mevsimini sevmez. Hava serinlesin sobayı ateşler. [emoji106]

Mi A2 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    senede 2 defa hareket eder demiştim nisan mayıs hareketi sınırlı kaldı daha sert hareket bekliyordum yaptırmadılar, ekim-kasım hareketini beklemekten başka çare yok yukardan dağıttıklarını yerine koyma derdinde tahtacı.

3.  Alıntı Originally Posted by armada467 Yazıyı Oku
    şu zamana kadar piyasa ayı olmaya devam etti e bide usd ye göre zarar nasıl boğa oldu bu yanıldığını kabullen piyasanın ne zaman boğa olacağını söylerim sana )
    yorumsuz....

4.  Alıntı Originally Posted by armada467 Yazıyı Oku
    gerçekler acıdır kabullenmek zordur göz gördüğünü akıl geleceği görür tercih kişinindir endeks 158 iken milleti uyardığımda da hep saldırdılar hala saldırıyorlar hiç problem değil herkesin kendi tercihi allah; yukarda yakalananların yardımcısı olsun
    yorumsuz...

5.  Alıntı Originally Posted by armada467 Yazıyı Oku
    boğa nerede boğa? )
    yorumsuz...

6. Dua edin 20 kırılmasın...

7.  Alıntı Originally Posted by armada467 Yazıyı Oku
    kendi paranızı kendiniz yiyin...bakın borsanın en sağlam hissesi bu halde daha fazla yazmaya gerek bile duymuyorum.
    yorumsuz...

8. biraz daha ego yapayım ya nasılsa haklı çıktım her ne hikmetse kimse saldırmıyor ilginç doğrusu...

Sayfa 310/699 İlkİlk ... 210260300308309310311312320360410 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •