Yaw alyel'le akresta yı okudum, derin yazmışlar üç beş kere okuyup anlamam lazım. Şu an sabah ekonomi haberlerini takip ediyorum, bugün BIST de ne olacak oda belli değil Cuma günü kontrolsüz kapadı. kafam BIST de.
alyel'den sanırım eleştiri aldım. tabi konu yılmaz özdil olunca bende durup 15 dakka düşünüyorum. Adam benzersiz biri. Ben onu tek sebebe dayanarak zararlı diyorum ama belki adam bana beş çekiyordur ve onun yanında hıyar kalıyorumdur. Gerçektende benl onu kıyaslarsanız düşünsel açıdan belki o kazanır. Yazdıkları, gördükleri ve olayları birbirine bağlaması, çelişkileri anında yakalaması hepsi ileri insan özelliği. Ancak aydın doğan'ı savunması her özelliğini çöpe atıyor.
Yani özdil haklı, ben haksız olabilirim. O konuda kendimi savunmam çünki dediğim gibi yazdıkları ortada.
akresta her zaman olduğu gibi fazla kafa yormam gereken bir yazı yazmış. Akşam sakin kafa ile okuyayım.
Birde akresta nın kızdığı konuyu netleştireyim.
Ben savunma sanayii şirketlerimizi övdüm ama insan öldürdükleri için değil. O silahlarla öldürdüğümüz insanlar, apo gibi paşinyan gibi abd, rusya dan para alan başka ülkelerden emir alan kötü insanların emri ile cephede savaşan, ne olduğundan habersiz zavallı çocuklar, gençler. Hepsi bir kaç hırsızın uğruna cepheye gidip ölüyorlar.
Savunma sanayiimizi övme sebebim, dünya ile yarışan ileri teknoloji üreten firmalar. Özel sektörümüzde yok. Mesela togg arabası düzgün yapılsa onu öveceğim ama oda devletten beslenme girişimi ve ithal teknoloji. arçeliği öv vesteli öv. Hayır onlar kaliteli mal üretiyor ama teknolojileri ithal. Kendileri teknoloji üretebilecekken bilinçli olarak tercih yapıp teknolojiyi siyonist global firmalardan ithal ediyorlar. Yani sömürgecilere çalışıyorlar. Aracılar.
Savunma sanayii firmalarımızı övme sebebimi yanlış anlamayalım. İstediğimizde Kolaylıkla ileri teknoloji yapabiliyoruz anlamında o firmaları seviyorum. O sebeple her buluşlarını paylaşıyorum ancak buldukları şeyler insan öldüren şeyler. Gerçekten çok acı silahla değil üreten şeylerle övünmak isterdim.
Yazmamışsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
@NeAcaipDunya
Yer İmleri