Sayfa 128/1004 İlkİlk ... 2878118126127128129130138178228628 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 1,017 - 1,024 arası.

Konu: Viop XXXIV

evet.. 8.70 dolar/tl ile güne başlıyoruz.. bazılarına göre ülke gerçeklerini hiç yansıtmasa da realite bu.
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Alıntı Originally Posted by yemekci Yazıyı Oku
    Günaydin arkadaşlar
    bakalım düşüş bittimi
    devammi
    vade sonu klasik git-gel işleri mi
    yanı carpılmaya musait bir durum
    son iki gün

şöyl bir günlük mum grafiği oluşsa.. trade için en güzel şablon.. iki yönde de aksiyon ve realizasyon fırsatı..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

3. kaldı son 2...

ak koyun kara koyun belli olacak bakalım...

1,450 gibi bir yerde kapatabilir viop bu vadeyi...

ben üst vadeye geçtim gerçi...

son 2 gun almalarını beklıom ama haydi hayrlısı artık....bikaç gündür artı açıp veriyorlardı bugun eksi açtık işallah artı kaparız...

tüm vade toplamlarında long pozisyonlar ağırlıklı gözüküyor. teb en fazla long taşıyan, iş yatırım en fazla şort taşıyan kurum.

1400-1480 arasındaki testerede iş yatırım çok fazla şort taşımış, güzel karlar yazmıştı.
    audentes Fortuna iuvat

6.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    ben de tam bunu diyecektim.. shortçu için böyle fırsatlar sunan bi piyasa var, lakin hakkıyla short24 lakabını almış bu başlıkta tık yok.. normal şartlarda bu derece short çalışan bi piyasada, başlığın cümbüş içinde pür neşe olması gerekirdi.. derler ya, şeytanın en büyük numarası asla var olmadığına herkesi inandırmasıdır, o hesap- pala bütün short inançlarını kırmış, ezeli shortçuları dahi oyundan düşürmüş, öyle aşağı alıyor piyasayı her allahın günü.. gören gözler için ibretlik
    Şimdi bu ne? Avuntu mu Yani ben short tan kazanamıyorum ama, short24 de kazanamıyor
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

7.  Alıntı Originally Posted by yemekci Yazıyı Oku
    Günaydin arkadaşlar
    bakalım düşüş bittimi
    devammi
    vade sonu klasik git-gel işleri mi
    yanı carpılmaya musait bir durum
    son iki gün
    pek yön konusuna girmezdin, geçen hafta yükselişe fazla inanmıştın...bence bir yöne fazla şartlanmamak lazım.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

8. rapor yazıyorlar bankalarda %20 yükselme potansiyeli varmış...

ya zaten faize koysa yılda %20 alıyor niye riske girsinki..

Sayfa 128/1004 İlkİlk ... 2878118126127128129130138178228628 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •