Sayfa 7/21 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon
Arama sonucu : 161 madde; 49 - 56 arası.

Konu: SELVA selva gıda

1.  Alıntı Originally Posted by memoli555 Yazıyı Oku
    Adese ve ittifak a bakınca sonunun ne olacağını görürler

SM-G980F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    sen bu kafayla değil hisse senedi; vadeli mavduat yatırımı yapsan kaybedeceksin belli. ittifak adese yatırımcısı olmuşsun kafana silah dayamışlar zorla sana aldırmışlar o seneti.alırken mali tablolarını saklamışlar inceleme imkanın olmamış.ölüm tehlikesi altında ittifak grubunun hissesini zorla almışsın para da kaybetmişsin, şimdi geldin burada tabi oturuyor içine o kayıp ya; selvayı da kötüleyeceksin. 1 lot alan adam bile oturacak senin içine kömüş gibi..kardeşim almamışsın madem, git ittifak forumuna adese forumuna orada kopar bu yaygarayı. biz SELVA yatırımcısıyız, ittifak adese ne olmuş nereye gitmiş bizene..

2.  Alıntı Originally Posted by teft34 Yazıyı Oku
    o anlata anlata bitiremediğin tecrübene binaen sormak isterim : madem en az 1o katı kadar fiyata çekeceklerini düşünüyorsun, neden hissenin halka arzına katılmayı önermiyorsun? senin derdin PARA değil sanırım, KAZANMAK la da işin olmadığı belli. selvanın dahil olduğu grupla ilgili takıntıların mı sana bu çelişkili yorumları yazdırıyor? hisse dediğin gibi en az 10 katı gidecekse gerçekten bu hisseden 100 bin liraya kadar talep edenler mal aldılar, adam 100 bin lirasını 1 milyon yapacak..hadi 10 kat beklemedi sabırsız bir yatırımcı 5 katında çıksa 400 bin kar yazacak. hadi diyelim ittifak grubu riskli falan dedi 4. tavanda çıktı 4 günde %50 kzanacak.e madem durum buysa sen de böyle olacağını düşünüyosan, bizler de borsada para kazanmanın peşindeysek senin derdin ne kardeş?
    Tebrik ederim arkadaşım düşüncelerime tercüman olmuşsun,anlamak istemiyorlar yok ittifak,adese vs.baktım anlamıyorlar kısa kestim konuyu.Ben sayıyorum bugün 2.tavan gerçek bu.burası selva nokta...

3. Yani ilk gun taban olsa anlarım da. Tavan giden hisse de bunca yaygara nedir kardeşim. Hisse gidiyo su anda onemli olan bu. Yesil sermaye iyidir diyen mi var. Herkes bilir yesil sermayenin ne mal oldugunu. Sanki biz bilmiyor muyuz yesil sermayeyi de bizi bu kadar uyarman gereksiz.

4. 3.tavan hayırlı olsun.

SELVA günlük te tahta yapıcı Ahlatçı Yatırım gene satış tarafında, tavanda alıcı 5 milyona düşmüş, bu aşamadan sonra fazlasıyla dikkatli olunmalı!

6.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    SELVA günlük te tahta yapıcı Ahlatçı Yatırım gene satış tarafında, tavanda alıcı 5 milyona düşmüş, bu aşamadan sonra fazlasıyla dikkatli olunmalı!
    Değerli yorumlarınız için teşekkür ediyorum

7. Adese ve ittifaka bakan sonunun ne olacağını görür

8. Biz Kar Alma Noktasını İyi Tespit Edelimde İnşallah

Alıntı Originally Posted by memoli555 Yazıyı Oku
    Adese ve ittifaka bakan sonunun ne olacağını görür

İttifak ve Adesede ne oldu bilmiyorum, hiçbir şey ilanihaye yükselmez hiçbir şey ilanihaye düşmez. Bir hisse üç dört kat yükselmiş ve hala insanlar o şirkete ortak olmayı tercih ediyorsa risk alıyor oldukları çok açık. İnşallah doğru bir noktada satış yapabiliriz. ATAPT'ta tavan tavan gidiyordu ertesi gün taban açıldı o gün satamadım ertesi gün sattım karın dörtte üçü gitti.

Sayfa 7/21 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •