Sayfa 388/1002 İlkİlk ... 288338378386387388389390398438488888 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 3,097 - 3,104 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

1.  Alıntı Originally Posted by friendly_1980 Yazıyı Oku
    bu ipb naaptı böyle yav. endeksin -0.12 düştüğü piyasada %54 hisse olan fon nasıl -1.33 yaparki? %10 yabancı hisse var desem dün ne dış piyasalarda düşüş vardı ne dolarda. türevde terste kaldılar desem portföyde türev yok. açıklama getirebilecek olan varmı nolacak halımız
    Turizm ve ulastirma hisselerinin kotu gitmesiyle alakali bir durum soz konusu. Yine de iyi idare ettiklerini dusunuyorum. 1 haftada neredeyse %10 dustu turizm ve ulastirma hisseleri. Bakarsiniz 10 gun sonra bi gunde % 5 de getirebilir. Eksi % 5 de getirebilir. Yanilmiyorsam Kasim 2020 doneminde olmustu boyle getiriler.

Alıntı Originally Posted by Kolağası Kamil Yazıyı Oku
    Azimut Yabancı fon sepetinin içeriğine hakim olan var mı?

1 Aydır sert düştü...Bilgisi olan varsa çok hora geçer
    Gumus ve altin agirlikli baska herhangi bir hisseleri yoktu Mayis ayi portfoy dagilim raporunda. Asagida linkte son bes bildirim kismina tiklarsaniz Mayis ayi portfoy dagilim raporunu gorebilirsiniz.

https://www.kap.org.tr/tr/fon-bilgil...on-sepeti-fonu

Alıntı Originally Posted by friendly_1980 Yazıyı Oku
    bu ipb naaptı böyle yav. endeksin -0.12 düştüğü piyasada %54 hisse olan fon nasıl -1.33 yaparki? %10 yabancı hisse var desem dün ne dış piyasalarda düşüş vardı ne dolarda. türevde terste kaldılar desem portföyde türev yok. açıklama getirebilecek olan varmı nolacak halımız
    Ocak, şubat, mart, nisan, mayıs aylarında, aylık ortalaması eksi yazmamış bir fon.
    IIH dan sonra gelse de iyi para kazanmış

3. Osd almayı başaramıyorum 2 gündür. Bana mı öyle denk geldi genelde mi böyle bu fon ? Sanıyorum alımda işlem kısıtlı var. 225000 adet yazıyor tefaş da max alış limiti. Benim tutar bu adedin altında Ama alamıyorum 2 gündür.

4.  Alıntı Originally Posted by regal1 Yazıyı Oku
    Ocak, şubat, mart, nisan, mayıs aylarında, aylık ortalaması eksi yazmamış bir fon.
    IIH dan sonra gelse de iyi para kazanmış
    IIH 7 aydır yerinde sayıyor ben biste güvensem zaten onu alırdım. veya favori fonlarım tcd oph mps alırdım. ibp deki o sürekli yükselen grafiğe güvendik zaten. neyse dediğin gibi 1 ay bari bekleyelim. sayemde bi ilki başarıp 5 yıllık yükselen grafiği aşağı kırarsa da artık ders olur şansım konusunda. borsalar dip yapmadıkça ppf de kalmayı öğrenmiş olurum.

5. [QUOTE=Black Mirror;5423269]Turizm ve ulastirma hisselerinin kotu gitmesiyle alakali bir durum soz konusu. Yine de iyi idare ettiklerini dusunuyorum. 1 haftada neredeyse %10 dustu turizm ve ulastirma hisseleri. Bakarsiniz 10 gun sonra bi gunde % 5 de getirebilir. Eksi % 5 de getirebilir. Yanilmiyorsam Kasim 2020 doneminde olmustu boyle getiriler.

haklısın hocam portföy dağılımına göz atmakta fayda var. adamlar açılmadan faydalanmak istemişler demekki. nerden tahmin etsin delta versiyonu falan. ha 5 gün sonra -%5 doğrusu beni kızdırır. riski yönetemeyeceksen benden ne farkın kalır.

6.  Alıntı Originally Posted by lanxcelot Yazıyı Oku
    Osd almayı başaramıyorum 2 gündür. Bana mı öyle denk geldi genelde mi böyle bu fon ? Sanıyorum alımda işlem kısıtlı var. 225000 adet yazıyor tefaş da max alış limiti. Benim tutar bu adedin altında Ama alamıyorum 2 gündür.
    ben dün babama aldım finansbankta 60 bin liralık bugün işleme girdi.

7.  Alıntı Originally Posted by lanxcelot Yazıyı Oku
    Osd almayı başaramıyorum 2 gündür. Bana mı öyle denk geldi genelde mi böyle bu fon ? Sanıyorum alımda işlem kısıtlı var. 225000 adet yazıyor tefaş da max alış limiti. Benim tutar bu adedin altında Ama alamıyorum 2 gündür.
    dün 6 haneli miktar aldım gerçekleşti. bugün 5 haneli daha talimat verdim ama iptal oldu mesajı geldi.

8. Yeşil Enerji Fonları (AOY IKP GZH) direnç noktasına gelmiş görünüyor. Aşağı doğru dönebilir diye düşünüyorum. Görüşlerinizi almak isterim. YTD

Sayfa 388/1002 İlkİlk ... 288338378386387388389390398438488888 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •