Artan

85,80 10 15:00
236,70 9.99 15:00
157,70 9.97 15:00
67,85 9.97 15:00
25,62 9.96 15:00
Artan Hisseler

Azalan

46,58 -9.99 15:00
194,30 -9.96 15:00
12,51 -9.94 15:00
78,70 -9.33 15:00
11,00 -8.26 15:00
Azalan Hisseler

İşlem

8.461.101.909,61 15:00
8.156.285.587,62 15:00
3.415.428.881,74 15:00
3.339.765.230,06 15:00
3.312.909.350,25 15:00
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8025 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop XXXIV

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Manüpülasyon dur..
    Yeri meri olması bişiyi değiştirmez..
    Belki ülkede 10 gün sonra müthiş olaylar patlayacak KCHOL bu geri alım hikayesi ile malı şimdiden yaslıyor..
    Düşünce de yerine koyacak..

Bilebilir miyiz bunu..

O zaman devlet de çıkıp benim borsam bu kadar etmez diyip para basıp 100 tane kağıttan mal alsın..

Kime göre neye göre ucuz..
    Bana göre pahalı idi mesela (atıyorum)

Bu ucuz diyen adam bir noktada çıkıp benim hissem bu kadar etmez diyebilir mi..Der mi..
    Derse açık açık mı der..Yoksa yabancı!! satışı kisvesi altında yurtdışı hesaplardan mı yapar..?

KCHOL un bu kadar hisseyi geri alabilecek parası var..
    Ya mali durumu , planları bu işe uygun olmayan diğer şirketler..
    Haksızlık olmuyor mu..
    Para benim basar alırım sa durum..
    Sende bu kadar para varsa piyasa neden buralarda değerliyor seni o zaman..

Her türlü manipülasyondur..
    KCHOL istese tahtayı 70 tl de yapar..sen yapabilir misin?
    6 ay 1 sene 10 sene içinde dünya ne halde olacak fiyatlar ne halde olacak ..Onlar mı daha iyi biliyor sen mi?

Mesela demi..
    bu işler zaten yapılıyor.. yapılmamış gibi konuşmussun..

varlık fonu alımlarını duymadın galiba sen..onları biraz araştır son 1-2 yıldaki.. jöleli anahtar kelimesiyle..

diğer yandan..

hiç yapılmasın fiyatlar sürünsün.. benim işime gelir.. ucuza alırım diye düşünürüm.. şirket kar ettiği sürece.. bilanço takibimi yaparım. temettü de ödüyorsa.. ki ödüyorlar.. hesabı yapan parayı kazanır..

yani geri alım yapılsın yapılmasın.. ben işleme devam ederim.. endeks-kchol-garan-dolar-opsiyon ve bir kaç diğer iyi şirket ile parayı döndürmeye devam..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

2.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    bu işler zaten yapılıyor.. yapılmamış gibi konuşmussun..

varlık fonu alımlarını duymadın galiba sen..onları biraz araştır son 1-2 yıldaki.. jöleli anahtar kelimesiyle..

diğer yandan..

hiç yapılmasın fiyatlar sürünsün.. benim işime gelir.. ucuza alırım diye düşünürüm.. şirket kar ettiği sürece.. bilanço takibimi yaparım. temettü de ödüyorsa.. ki ödüyorlar.. hesabı yapan parayı kazanır..

yani geri alım yapılsın yapılmasın.. ben işleme devam ederim.. endeks-kchol-garan-dolar-opsiyon ve bir kaç diğer iyi şirket ile parayı döndürmeye devam..
    O zaman kimse şikayet etmesin..
    Way efendim düşmeyen borsa çıkmayan dolar diye..
    Belki de devlet borsanın ucuz olduğunu düşünüyordur..
    Para basıp alıyordur..

Haa sen short musunnnn..Üzgünüm..Para bende güç bende..

eee oldu mu?..

Not: sen derken...SEN değil..Genel manada konuştum..

Tekrar soruyorum..Ülke belki 6 ay içinde süper türbülans a girecek..Bunu KCHOL ün sahipleri mi bilir sen ben mi..
    Belki de ellerindeki malı yaslayıp dolara dönmenin peşindeler..

Herkes olaylara çok düz bakıyor ama borsacı tersden bakan adamdır..

O zaman kimse şikayet etmesin..
    Way efendim düşmeyen borsa çıkmayan dolar diye..
    Belki de devlet borsanın ucuz olduğunu düşünüyordur..
    Para basıp alıyordur..

Haa sen short musunnnn..Üzgünüm..Para bende güç bende..

eee oldu mu?..

Not: sen derken...SEN değil..Genel manada konuştum..

Tekrar soruyorum..Ülke belki 6 ay içinde süper türbülans a girecek..Bunu KCHOL ün sahipleri mi bilir sen ben mi..
    Belki de ellerindeki malı yaslayıp dolara dönmenin peşindeler..

Herkes olaylara çok düz bakıyor ama borsacı tersden bakan adamdır..
    türbülans mevzusu: Türkiye de kimse bilemez.. onlarda bilemez.. ben de bilemem..

haaa bu nedenle dolara dönelim demiş olabilirler.. ki sadece onlar değil.. ülker grubu.. şahenkler.. bunlar dolara döndüler.. sabancılar..kchol ise iştirakleri üzeirnden yurtdışına yatırım yapıyor.. aynısını iş grubu şişecam üzerinden yapıyor..

diğer yandan.. kchol 'ün sermayesi 2.5 milyar tl civarı.. %2 den az bir pay (35 milyon nominal) işleme konu.. çok çok bir etkisi olmaz bu miktarlarla sınırlı kalırsa.. yani dolara dönseler 700 milyon tl harcasalar alım için, dolar 9 tl hesapla 80 milyon dolar gibi rakam.. para değil onlar için..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

4.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    türbülans mevzusu: Türkiye de kimse bilemez.. onlarda bilemez.. ben de bilemem..

haaa bu nedenle dolara dönelim demiş olabilirler.. ki sadece onlar değil.. ülker grubu.. şahenkler.. bunlar dolara döndüler.. sabancılar..kchol ise iştirakleri üzeirnden yurtdışına yatırım yapıyor.. aynısını iş grubu şişecam üzerinden yapıyor..

diğer yandan.. kchol 'ün sermayesi 2.5 milyar tl civarı.. %2 den az bir pay (35 milyon nominal) işleme konu.. çok çok bir etkisi olmaz bu miktarlarla sınırlı kalırsa.. yani dolara dönseler 700 milyon tl harcasalar alım için, dolar / tl 9 tl hesapla 80 milyon dolar gibi rakam.. para değil onlar için..
    Min 35..Max 700 değil mi..?

Makas neden bu kadar açık sonra..

Sen PD inin buraları haketmediğini düşünüyorsan yurtdışı roadshow gibi bişiye çıkarsın fonlara..
    Ama onlardan da alacağın cevap belli demi..?

Holding o holding yapan 2 KOÇ başında mal alma git aslında hiç bişi üretmeyen sadece ismen kağıt üzerinde olan holding den ucuz diye mal al..
    Olmadı..

Min 35..Max 700 değil mi..?

Makas neden bu kadar açık sonra..

Sen PD inin buraları haketmediğini düşünüyorsan yurtdışı roadshow gibi bişiye çıkarsın fonlara..
    Ama onlardan da alacağın cevap belli demi..?

Holding o holding yapan 2 KOÇ başında mal alma git aslında hiç bişi üretmeyen sadece ismen kağıt üzerinde olan holding den ucuz diye mal al..
    Olmadı..
    35 milyon nominal..

Max 700 rakamı nerden çıktı ?? okumamışşın.. çok belli..

35 milyon nominal için 700 milyon tl para ayırmışlar.. hisse başı kabaca 20 tl ye denk geliyor..

işlem yapacak yine yapar.. ben ucuz olduğu için alırım, veya endekse göre ucuz diye alırım sonra gerçekte ucuz olur ama endekse göre pahalı olur satarım.. ben pair trade yapıyorum ççoğunlukla.. riskimi sınırlıyorum.. bence volatilite olsun yeter, daha önce belirtitğim gibi..

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •