Sayfa 203/1004 İlkİlk ... 103153193201202203204205213253303703 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 1,617 - 1,624 arası.

Konu: Viop XXXIV

1.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Daha cep tel. yok/yeni çıkmış...

Seans salonunda biri yüksek sesle anons yapardı:''Ahmet abi ! seni evden aradılar acil evi araman gerekiyormuş''

Almancı amcalar vardı,bunlarda para boldu...Seans arasında iddialı konuşmalar olurdu:''endeks şuraya düşsün kafamı kesin '' diye...kaç kere kafalar kesildi

en çok hatırladığım da DENİZ B. gensoru muhabbeti
    Nikah şahidim aracı kurumun brokera idi

2.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku

Ama benim temel analizci olarak işim tahmin etmek değil. Hala ucuz şirketler var ve onları taşıyorum koşullar değişince yine ucuz olanlar olur onları da taşırım. Faizler düşerse çok kazanırım açık açık söylüyorum özünde hisse taşıyan kişi hep longdur...

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    bu kısım bence net yanlış.
    Temel analizci olmak tahmin gerektirmez diyemeyiz.
    en iyi kağıtları alırsın ucuza da alırsın ama dövize altına veya gayrimenkule yenilebilirsin.
    dönemselliği de iyi tahmin etmek lazım.
    bence bu da temel analizdir.
    sadece bilanço değil toplam ülke nereye gidiyor nerden geliyor bilançosu da önemli.

3.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    en iyi kağıtları alırsın ucuza da alırsın ama dövize altına veya gayrimenkule yenilebilirsin.
    sadece bilanço değil toplam ülke nereye gidiyor nerden geliyor bilançosu da önemli.
    Ben bu dediklerine konjonktür analizi diyorum. Bu da, tahmin ve öngörünün dibidir zaten. Ülkemizde temel analiz olarak, salt bilançoda rakam analizi yapılır. Çoğu uzman analistin yaptığı da bu rakamların analizidir.

Ülkemiz gibi az gelişmiş bir ülkede basit temel analiz kadar, hatta ondan daha önemlidir konjonktür analizi. Şahsi fikrim basit temel analiz+konjonktür analizi(iş-döngüsü analizini de içerir)+eko-politik analiz bir arada olmalı. son ikisi için, tahmin ve öngörü oldukça önemlidir.

Teknik analiz+money flow analizi+momentum analizi+takas analizi gibi analiz yöntemlerini de kısa vadeli ya da trade için kullanılan analz yöntemleri olarak değerlendirebilriiz.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

4. Katılıyorum, ancak bu nedenle de paranın 3/10 u dedim ve aktif viop sistemci olarak işlem yapıyorum artı faiz ve altın ile de çeşitli enstrümanlar taşıyorum elbette. Ancak salt temel kafası bu, fon yönetiyor gibi düşünmek lazım.
     Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Hep söylendiği gibi, bizim piyasa vur-kaç piyasasıdır...
    Uzun vadeli TL olarak değer kazanıyor gözüksede dolar bazında ve gerçek enflasyona vurduğunuzda hep zararda...
    %500-%1000 değer kazanan ne olduğu belli olmayan manipulatif bir masa iki sandalyeden oluşan şirketlerden bahsetmiyorum..

Büyük şirketlerin büyük çoğunluğu sürünüyor...
    Bana göre Dow, Nasda-Q ya da DAX'tan hisse almak daha mantıklı...Hiç değilse döviz cinsinden kayıp şansınız olmaz.
    Hepsiburada bile ABD'de piyasaya açıldı ve iyi bir değerlenmeyle işlem görmeye başladılar...Büyük ihtimalle Getir'de eğer halka açılmayı düşünürlerse oradan arz edeceklerdir..
    Şahsen ben olsam öyle yaparım..

Bizim ülkenin sorunları bitmez, 20 yıldır tek başına iktidar olan güçlümü güçlü bir hükümet var ama ana sorunların hiçbirine neşter vurulmadı, bilakis sorunlar dağ gibi büyüdü borçlarla beraber....Güvensizlik ortamı her daim hakim..
    İhracat rakamlarının büyüklüğünden bahsedilir ama ithalattan bahsedilmez ve neden hep açık veriyoruz...Bir türlü bu sorunu çözmeyi beceremediler..Bundan sonrada mümkün değil zaten.
    Konjonktür çok değişken, gece ve gündüz kadar yakın...Bazen tüm mevsimleri eş zamanlı yaşıyoruz neredeyse..velhasıl ülke olarak stabiliteyi bir türlü sağlayamadık, sağlayamıyoruz..Bunda en büyük nedenlerden biri de jeopolitik konumumuz, dünyanın en berbat coğrafyasında konumlanmış durumdayız maalesef....
    Devlet bilincini ve aklını da iyice yitiriyoruz..Yüksek zekaya, bilince ve basirete sahip yöneticilere her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var..
    Son düzenleme : Karatay; 03-07-2021 saat: 20:13. Sebep: ekleme ve düzeltme

6.  Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    üstad olamadım henüz ama,

beklentim o yönde türkiye için güzel bir atmosferin içine girdik inşallah....

beklentim büyük döviz tarfında düşüş bekliyorum jas abimlede o yüzden iddaya girdim 5 lt çiçek yağına

Bence temel sorunumuz iki yüzlü olmamız.
    Muhalefetteyken başka iktidardayken başka...
    Erkek babasıyken başka...
    Kız babasıyken başka.
    Eş olarak başka... .

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Sayfa 203/1004 İlkİlk ... 103153193201202203204205213253303703 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •