Sayfa 176/429 İlkİlk ... 76126166174175176177178186226276 ... SonSon
Arama sonucu : 3426 madde; 1,401 - 1,408 arası.

Konu: VAKFN - Vakıf Finansal Kiralama

1.  Alıntı Originally Posted by muzo Yazıyı Oku
    sayfalarca okuduğunda hissede kar eden yok 1 yada 2 kişi vardı kar edip yazan. 1-2 kişide büyük big bang patlamasından sonra maliyet düşürmek için kredi çekip ortalamayı düşürmeye çalışıyordu.. vampir metro gelince big bang den sonra 20 gün önce 450 bin lot satmıştı son 10 gündür ara ara 20 30 bin lot tadımlık alıyor. niyeti big bang 2 mi bilinmez... vampirin elinde ne kadar var bilmiyorum bende çok yazdım sordum cevap veren olmadı..
    Sayın muzo benide Ozgyo da harcadı bu metro tayfası şimdi zararı nerden çıkarayım diye bakıyorum belki vakfn e geri gelir düşüncesi var bende neden diye sorarsan Avtur 15 milyon sattı yakın zamanda sonra Ozgyo hissesinde yaklaşık 10 miyon sattı vakfende operasyon yaparken brüte takıldı belki yarın veya haftaya uğrar diye düşünmüyor değilim hayırlısı inşallah en az 5 e çıkarda herkes.zararından kurtulur beni en az 10 nin çarptı bu metro

SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Milli ve yerli iş adamımız ara sıra böyle afacanlıklar yapıyor. ne savcılara ne polislere ne hakimlere rüşvet vermiş saygı değer MİLLİ iş adamımız bence milli iş adamı ünvanını sonuna kadar hak ediyor gençlere sorarlar milli oldun mu diye galip tahminim en az 50 bin kişiyle milli olmuştur.

benim yerim ayrıdır galip in yanında vakfn de tahminimce ilk benim sayemde milli oldu ağamız onun gururu ile yazıyorum

işi şakaya vurduk geçmiş olsun sağolasın ALLAH cümlemizi galip in azabından korusun
    aslında cuma namazlarında hoca lar böyle bir dua hütbe etse güzel olur. ( ALLAH cümlemizi galip in azabından korusun )

3. Sonumut bey bu adam burda 0 lamak uzere. Bu kadar yuksekten girmez bu hisseye. Cunki saglam aga babalari yok o yuzden mal da alamaz ucuza. Ky zatsn uzuncu vermez. Yani bu fiyattan almak istemez alacaksa da... Neden 3-4 arasi sattığını alsin ki. Almak istese zaten 4-5 civari alabilir o kadar lotu. Ama keşke alsa. Brute girmese zaten 1 e falan getirecekti soysuz.

4.  Alıntı Originally Posted by 666Azazel Yazıyı Oku
    yine boş yapmaya başlamışsınız...
    ilk aşamada gidecek dediğim yere kadar gitti.
    2.ilerleyişi bekleyin.
    Bu ikincisi ne zaman ve nereye kadar çıkar diye düşünüyorsun

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. 15 dakikadır 1 lot işlem hacim patlaması yaşıyor bugün[emoji23][emoji23]

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6. 13.05.2017.jpg 14.06.2017.jpg
    geçen ay 450 bin satmıştı son 10 gündür topluyordu 30 bin alıyordu 40 bin alıyordu onlarıda biriktirip toplu satmış.
    demek ki niyeti bu kağıdın yukarı gitmesini istemiyor.

7. Namussuzlar 1 saniyede 8 kademe düşürdü.

8. VAKFN - Vakıf Finansal Kiralama

Pazartesiye hazırlık var gibi milleti silkeleyecek yine kağıtlarınıza sahip çıkın hatta maliyeti düşürmek için iyi bir fırsat bence

Sayfa 176/429 İlkİlk ... 76126166174175176177178186226276 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •