Sayfa 16/56 İlkİlk ... 6141516171826 ... SonSon
Arama sonucu : 443 madde; 121 - 128 arası.

Konu: VKGYO Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by magnetic Yazıyı Oku
    blokaj koyarsak hisselerle alım satım yapabilirmiyiz..
    Kazaran tavan olursa ve satamasak mazallah.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

2. Vakfn tavan, Vkfyo tavan ama bu uyuz bedeliyle tonla para kasasıne girmesine rağmen yine icraat yok. Grubun üvey evladı resmen.

3. Maalesef hemen satamazsınız, bir gün sonra satabilirsiniz. Ben uzun vadeli aldım bu hisseyi ve blokaj koydum ki çakallar benim hisse i kullanıp değerini daha da düşürmesinler. Açığa satış yaparak düşerkende para kazanıyorlar...
     Alıntı Originally Posted by magnetic Yazıyı Oku
    blokaj koyarsak hisselerle alım satım yapabilirmiyiz..
    M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. kimse kimseden habersiz bu şekilde bir işleme kalkamaz bu bir suçtur ..vkgyo gelince bu hissede inanılmaz baskı var ky iliğini kemiğini kurutana kadar götürmemek için elinden geleni yapıyorlar ...1.50 üzeri kapanışlar gerekiyor aksi halde aşağı yönlü hareket devam edecek gibi duruyor..1.20 civarlarına kadar YTD

5. Ben de hisselerime blokaj koydurdum ama hırsız bunlar kim bilir daha ne dalavere var bunlarda al sat değildir

6. Yazıklar olsun sana gyo.
    Bir de İFM sahibi bir şirketin hissesi böyle mi olur, 1.49 lira, itibar mı kalır.

7. Bunlar bedelliden aldıklarıı o satılmayan payları tahtada yediriyorlar galiba, bundan başka sebep var mı.

8.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku

Bunlar bedelliden aldıklarıı o satılmayan payları tahtada yediriyorlar galiba, bundan başka sebep var mı.
    Tavan tavan giden diğer 2 şirkete tedbir gelmişken azıcık da buna destek atsalar artık, hisse bölünme fiyatının bile 15 kademe altında hala. Agyo da bedelli yaptı aynı tarihlerde bugün tavan nerdeyse.

Sayfa 16/56 İlkİlk ... 6141516171826 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •