Erdoğan'dan çark: 'Aşı hizmetlerini de diğer ülkeler gibi ücretsiz olarak veriyoruz' .
Erdoğan'dan çark: 'Aşı hizmetlerini de diğer ülkeler gibi ücretsiz olarak veriyoruz' .
@erefefik
Erdoğan: Şu anda Avrupa’da benzinin ve motorinin hem en ucuz olduğu hem de en az vergilendirildiği ülke biziz. Eskiden arabalarının depolarını doldurup öyle sınırlarımızdan içeri girerlerdi, şimdi iş tersine döndü depoları fulleyip sınır dışına çıkıyorlar.
Senatör Cató
@senatorkato
·
6d
Konunun benzin fiyatıyla değil de kur ile alakalı olabilir mi? Sadece soruyorum.
@erefefik
Raffaella Carra vefat etmiş...Ruhu şad olsun...Her şey silikleşiyor.
@erefefik
Bu ne şimdi? Artık bir şey anlamıyorum.Ahmet Maranki
@maranki
ÖNEMLİ HABER AŞILILAR KAN VEREMİYORSUNUZ.Çift ünlem işareti
Aşılanmış insanlar kan bağışı yapamazlar, çünkü aşı doğal antikorlarını tamamen yok eder. yoksa aşılananlarda mikrop olduğundan dolayı mı?Ne dersiniz aşılıdan uzak duralım mı hani mikroplu ya
#Haddinibilbuzdağı https://twitter.com/CemilCan5834/sta...60316160/video
@erefefik
Rafaellaya çok üzüldüm keşke reisimizi onun öğütlerini dinliyip aşısını olaydı
Lev tolstoy ilginç bi kişilik lev yani Aslan leon yahudi ismi adam rus milliyetçisi donarak ölüyo raskolnikof katil zaten kendi
Ayıkla pirincin taşını
Şey e de Çin omuz atmıştır abisi rus Çektir bakam bi şunlara demiştir yoksa çinlide o cesaret ne gezer Gezer terlikleri
Serpil Özkan
@SerpilOzkan99
·
4s
BAKIN ŞUNU BİR DAHA NET YAZIYORUM :
-- GRAPHENE 'Nİ VÜCUDUNA ALAN HERKES AMA HERKES 2- 4 YIL İÇİNDE ÖLECEK !
-- Bir gramı bir futbol sahasına kadar canlı bir organizma gibi çoğalma kabiliyetine sahip !
-- Dünya şu an ceset toplama merkezleri inşaatlarına ihale açıyor!
@erefefik
Önemli haber...#SONDAKİKA
Cumhurbaşkanı Erdoğan:
FETÖ’nün Orta Asya sorumlusu Orhan İnandı, MİT operasyonuyla Türkiye’ye getirildi.
@erefefik
Yer İmleri