Sayfa 64/68 İlkİlk ... 14546263646566 ... SonSon
Arama sonucu : 542 madde; 505 - 512 arası.

Konu: Trump yakın zamanda Beyaz Saray'a dönecek!! Tabii ki başkan olarak.

1. Erdoğan'dan çark: 'Aşı hizmetlerini de diğer ülkeler gibi ücretsiz olarak veriyoruz' .
    @erefefik

2. Erdoğan: Şu anda Avrupa’da benzinin ve motorinin hem en ucuz olduğu hem de en az vergilendirildiği ülke biziz. Eskiden arabalarının depolarını doldurup öyle sınırlarımızdan içeri girerlerdi, şimdi iş tersine döndü depoları fulleyip sınır dışına çıkıyorlar.

Senatör Cató
    @senatorkato
    ·
    6d
    Konunun benzin fiyatıyla değil de kur ile alakalı olabilir mi? Sadece soruyorum.
    @erefefik

3. Bazı Enfes Bilgiler
    @enfesbiIgiler
    Bir tren garında donarak ölen, dünya edebiyatının en önemli isimlerinden Tolstoy'un bilinen son fotoğrafı.
    @erefefik

4. Raffaella Carra vefat etmiş...Ruhu şad olsun...Her şey silikleşiyor.
    @erefefik

5. Ahmet Maranki
    @maranki
    ÖNEMLİ HABER AŞILILAR KAN VEREMİYORSUNUZ.Çift ünlem işareti

Aşılanmış insanlar kan bağışı yapamazlar, çünkü aşı doğal antikorlarını tamamen yok eder. yoksa aşılananlarda mikrop olduğundan dolayı mı?Ne dersiniz aşılıdan uzak duralım mı hani mikroplu ya
    #Haddinibilbuzdağı https://twitter.com/CemilCan5834/sta...60316160/video
    Bu ne şimdi? Artık bir şey anlamıyorum.
    @erefefik

Rafaellaya çok üzüldüm keşke reisimizi onun öğütlerini dinliyip aşısını olaydı
    Lev tolstoy ilginç bi kişilik lev yani Aslan leon yahudi ismi adam rus milliyetçisi donarak ölüyo raskolnikof katil zaten kendi
    Ayıkla pirincin taşını
    Şey e de Çin omuz atmıştır abisi rus Çektir bakam bi şunlara demiştir yoksa çinlide o cesaret ne gezer Gezer terlikleri

7. Serpil Özkan
    @SerpilOzkan99
    ·
    4s
    BAKIN ŞUNU BİR DAHA NET YAZIYORUM :

-- GRAPHENE 'Nİ VÜCUDUNA ALAN HERKES AMA HERKES 2- 4 YIL İÇİNDE ÖLECEK !

-- Bir gramı bir futbol sahasına kadar canlı bir organizma gibi çoğalma kabiliyetine sahip !
    -- Dünya şu an ceset toplama merkezleri inşaatlarına ihale açıyor!
    @erefefik

8. #SONDAKİKA

Cumhurbaşkanı Erdoğan:

FETÖ’nün Orta Asya sorumlusu Orhan İnandı, MİT operasyonuyla Türkiye’ye getirildi.
    Önemli haber...
    @erefefik

Sayfa 64/68 İlkİlk ... 14546263646566 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •