7 liradan alan 6.30 dan satan bir günde yüzde 10 zarar etti bile.satmadiysa bile yüzde 10 zararda, bir de tabanlara yakalanırsa yandı gülüm keten helva
SM-G980F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
7 liradan alan 6.30 dan satan bir günde yüzde 10 zarar etti bile.satmadiysa bile yüzde 10 zararda, bir de tabanlara yakalanırsa yandı gülüm keten helva
SM-G980F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hele sen hiç konuşma borsa cahili memoli bey : ) sen önce PAZAR DEĞİŞİKLİĞİNİ hangi kurumun yaptığını öğren ondan sonra at tut : ) ben SELVA yı kim alır kim satar karışmam..bu 2 çok bilmiş sakın almayın yaygarası koparıyorlar ya, ben diyorum ki bu arkadaşları kendi hallerine bırakın, dikkate almayın bunlar borsa bilmiyor.
mesela şimdi demiş ki 7 liradan alan bir günde yüzde 10 zarar etti, keten yandı gülü helva oldu falan : )) birader 9 iş günü önce bu kağıdı halka arzdan 3,06 dan aldılar. yüzde 105 kardalar senin işine mi gelmiyor bunu söylemek de illa gördüğü yüksek seviyeden alanları kötü örnek olarak sunuyorsun..aklınızı başınıza alın gülünç duruma düşüyorsunuz 1 haftada yüzde 105 prim yapmış kağıtta yüzde 10 zarar var diyerek..inatla burada bu söylemlerinizi sürdürüyorsunuz ama size meydanı boş bırakmayacağım haberiniz olsun...SELVA 3,06 dan 10 gün önce arz olup bu senin yüzde 10 kaybetti dedğin fiyattan bile yüzde 110 kar getirmiş bir hissedir. yarın o 7 liradan alanın da para kazanmayacağını kimse bilemez, senin gibi bir borsa cahili hiç bilemez..okuyan arkadaşlar emin olsun ki bu kendi kaybettiği tahtaların verdiği hırsla burada bu yaygarayı koparan bu adamlar borsa bilmiyorlar, bunlar kötü olacak diyorsa iyi olacaktır mutlaka : ) bu ikisi selva ucacak kacacak derse aman diyim o gün satın selvalarınızı : ))
Yer İmleri