Sayfa 285/1004 İlkİlk ... 185235275283284285286287295335385785 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 2,273 - 2,280 arası.

Konu: Viop XXXIV

1. kısa peryot umudu 137.700 gecmelı yoksa nanay
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

2. Tertemiz çaktı göstere göstere. Dinlendire dinlendire dövdü efendi gibi satın çıkın diyor.
     Alıntı Originally Posted by Lambent Yazıyı Oku
    endeks bıtmıs saatlıklerde 138 500............ordan 137500 ......durum vahım duzelmez bu.....deevamı var
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by Karatay Yazıyı Oku
    Koza'dan bahsediyorsanız o zaten Akın İpek ahlaksızında değildi....Nasıl büyüdüler diye bir geçmişlerine bakmak lazım...İstedikleri ruhsatlar ve mahkeme kararları hemen elllerindeydi.Her yıl bedelliyle borsada milleti soyan bir şarlatandı...Devletten başka neler aldığını da bilmiyoruz üstelik..
    Şimdi her gün kaçığı Londra'dan ağlayıp duruyor...Şunları savunur gibi yapmayın lütfen...
    İçleri boşaltılmıştır vs.. doğrudur.. ama o şirketler zaten ilk sahiplerinin de değildi...
    Bunların hepsi bu millete aittir..
    İnşaallah zamanı gelince şimdi sömürenlerden de alınır..
    asıl sahibi kimse O'na dönecek elbet..
    Bu AKP iktidarı firma çökmeleri bir yerde toslayacak..

Düşün ki; MAfya bile bunlardan rahatsız ise, işin vahimliği ne boyutlarda kimbilir?

400 e yakın TMSF'nin elindeçöktükleri şirketler..YAzık..

Güne 3 long ile başlamıştım, 8 oldu.
    Yeni longlar ekim vadeden. Yukarı hareket olursa Ağustosları bırakırım, yoksa Ekim vadede longa devam edeceğim.

5. Aynen ben de buradan mal satmam büyük resimde biraz daha verirse biraz spot mal almak için uygun olabilir bazı hisseler.
     Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Güne 3 long ile başlamıştım, 8 oldu.
    Yeni longlar ekim vadeden. Yukarı hareket olursa Ağustosları bırakırım, yoksa Ekim vadede longa devam edeceğim.

6. Hatta dayanamadım begendiklerimden az az seyettim hayırlısı olsun

7.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    asıl sahibi kimse O'na dönecek elbet..
    Bu AKP iktidarı firma çökmeleri bir yerde toslayacak..

Düşün ki; MAfya bile bunlardan rahatsız ise, işin vahimliği ne boyutlarda kimbilir?

400 e yakın TMSF'nin elindeçöktükleri şirketler..YAzık..
    Etik olarak doğru olmadığını kabul ederim....
    Diğer şirketleri bilemem, o sırada gözüne kestirdiklerini de tam mafya vari şekilde üzerine mutlaka konmuşlardır onları savunmuyorum..O zamanlar zaten beğenmedikleri, sevmedikleri bir çok kişinin görevine bile bu bahaneyle son verdiler...

Ama kimse bana Koza'nın sahiplerini savunur gibi yapmasın içlerinde en fazla hakedenlerden biridir, keşke yurt dışına kçmadan tutuklamayı becerebilselerdi...Kimbilir kaç lira vererek kaçmayı başardı..

Her iki tarafında ne olduğu çok iyi biliniyor...

8. 140.400 yukarı gecemezse .....ay sonu 132 gıbı rakam cıkar benım makınede...buda 135 lerın kırılması demek.......ıyı dusunmek lazım.140 ustu her acıdan önemli
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

Sayfa 285/1004 İlkİlk ... 185235275283284285286287295335385785 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •