Sayfa 297/1004 İlkİlk ... 197247287295296297298299307347397797 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 2,369 - 2,376 arası.

Konu: Viop XXXIV

Zopaları ıslatıyorlar .
    Dayak yine başlayacak gibi.
    Demedi demeyin.

s&p 500 aşağı dönüşü çok yakın olabilir. bugün bile başlayabilir.

çok enteresan bir formasyon var grafiğinde. future'lar yalan söylüyor derim.
    audentes Fortuna iuvat

endeks 30 hacmi şu anda 4.1 milyar tl civarı..tl bazlı grafikte pek belli olmuyor ama dolar bazlı grafik uzun süredir dar bir bantta yatay, mart ayından beri..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

4.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Buradakilerin çoğu 6 ay kesintisiz rallide ne yapacaklarını iyi bilecek tecrübeye sahiptir, yeni yetme-ergenler ve sonradan kaçıncı nick'ini aldığını artık takip edemediğimiz ağzı bozuklar bunu anlayamaz. Onlara da zaten kimsenin aldırdığı yok.
    Kusura bakmayın Dostlar, yazmak zorunda kaldım. Yetti artık yahu, bu ergen muhabbeti sıktı artık.
    Valla jas herkese anlıayacağı dil kullan ,
    Gençliğimde efendice , üzmeden, kırmadan anlatmaya çalıştık olmadı.
    Şimdi bakıyorum tatlı su kurnazı dolu forumlar ve piyasa zaten adam olan kendini belli ediyor gerek buradan gerek özelden elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz.Ama ben artık yapamıyorum al öbür köyde bir tane var sabah akşam buraya ,yönetime,bana sallıyor topiğinde topu topu 2 kişi var kendi yazıp , kendine sabah akşam aferin diyen bir tip( cons )
    Burayıda takip ediyor neymiş ben pozisyon yazmıyormuşum ona takmış , bende buradan onun kulaklarını çınlatıyorum , bugun yönetim af ettim seni köyüne dönebilirsin cons dese utanmadan gelir bunlar öyle tipler.Bu yüzden sana nasıl yürünüyorsa sende onlara öyle yürü.

Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    endeks 30 hacmi şu anda 4.1 milyar tl civarı..tl bazlı grafikte pek belli olmuyor ama dolar bazlı grafik uzun süredir dar bir bantta yatay, mart ayından beri..
    hatta mart dibinde sayılır..bu mart ayında olan şey çok enteresan..daha iyi belli oluyor şimdi.. pandemi süreci hafiflemişken ve şirketlerin çoğu rekor kar açıklamışken..olanlar bizim uzun süredir konuştuğumuz siyasi/politik açmazlar ve güvensizliklerin bir yansıması gibi duruyor..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

6. şu sıcak havalarda bile fırıldak çevirmeye çalışıyon ya pala pes sana la kaç yaşına geldin git evinde otur torun sev filim fırıldak peşindesin hala
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

7.  Alıntı Originally Posted by metin68 Yazıyı Oku
    şu sıcak havalarda bile fırıldak çevirmeye çalışıyon ya pala pes sana la kaç yaşına geldin git evinde otur torun sev filim fırıldak peşindesin hala
    Ayular cacık olmaz diye ekranı kapadıp mübarek Cuma namazı sonrası nargile tavla yaparken, noğmıssız boğalar düşecekmiş gibi yapıp hacimli yukarı saldırdı.

Şimdi ayular da tavlada sıra kimde filan onu netleştirdiler ekran başına oturdular bakalım kimin gücü kime yetecek.

8. Eregl de dünkü grafı tersine çevirdiler.

Sayfa 297/1004 İlkİlk ... 197247287295296297298299307347397797 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •