Sayfa 409/1002 İlkİlk ... 309359399407408409410411419459509909 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 3,265 - 3,272 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

1.  Alıntı Originally Posted by Nida Yazıyı Oku
    Çok teşekkürler. Bankacılık endeks fonu olarak önerebileceğiniz var mı? Bankaların genelinde bir artış olma ihtimalini düşünüyorum.
    Nida Bey Merhaba, direkt garan alıp geçin o zaman. boşuna törpülemeye gerek yok. Bankalar giderse bu garan öncülüğünde olacaktır zaten.

Alıntı Originally Posted by tele vole Yazıyı Oku
    Nida Bey Merhaba, direkt garan alıp geçin o zaman. boşuna törpülemeye gerek yok. Bankalar giderse bu garan öncülüğünde olacaktır zaten.
    Garan çok pahalı değil mi yaw...
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

3.  Alıntı Originally Posted by Market Soul Yazıyı Oku
    Garan çok pahalı değil mi yaw...
    Dostum garan on sene önce on dolardı, şimdi bir dolar etmiyor neresi pahalı?

4.  Alıntı Originally Posted by Market Soul Yazıyı Oku
    ADP niye bu kadar seksi derseniz içeriğine bakacaksınız...
    Çok teşekkürler Market Soul. İnceleyeceğim.

Alıntı Originally Posted by melihsah Yazıyı Oku
    Dostum garan on sene önce on dolardı, şimdi bir dolar etmiyor neresi pahalı?
    10 sene önce başka aşk.
    Şimdiyi yakalamak lazım.
    Diğerleriyle karşılaştıralım dostum.
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by Black Mirror Yazıyı Oku
    TGR icerisinde nicin TLMAN ve AKFGY var. Daha once ak portfoyu arayip soran oldu mu acaba ? Hadi TLMAN turizm ile kucuk bir baglantisi var diyelim ama AKFGY nin turizm ile iliskisini anlayamadim.
    Akfen gyo'nun işlettiği oteller var, o yüzden...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by supremegod Yazıyı Oku
    Selamlar Sayin Black Mirror, biraz geç cevap verdiğim için kusura bakmayin lutfen. İş yatirim hesabimi 4 ay önce açmistim. Ve sadece İstanbul Portfoyun fonlarini almak için açtim aslinda. İş yatirimin avantajlarindan söz edecek olursak sattiginiz fonun parasi tipki bankalarin yatirim foblarinda oldugu gibi saat 14.30'da hesaba geçiyor ama şoyle bir güzelligi var, saat 14.30'daki paranin hesaba geçmesi kesin oldugundan saat 09.00'dan itibaren yeni fon almaniza imkan sagliyor. Bir diger avantaji da, eğer nitelikli yatirimciysaniz FYA hariç olmak kaydiyla, IIS, IIP, etc. gibi serbest fonlari almaniza imkan sagliyor. Ama bu fonlari alabilmek için müsteri temsilciniz ile konusmaniz gerekiyor. Aldiginiz fon tipki bankalarda oldugu gibi nemalaniyor. Yani fon aldiginiz gun paraniz bosta durmuyor. İs yatirim nemalandirma işini kendi KVBA ile yapiyor. Benim iş yatirimda gördüğüm eksiklik ise paranizi cekmek istediginizde müsteri temsilcinize talimat vermeniz gerekiyor. Ama en azindan Osmanli Yatirimda olduğu gibi eft ücreti alinmiyor, bu da iyi bir özellik bence.

Turk Telekom TT175 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Tesekkur ederim sayin supremegod. Itibar verdirmedi sistem. Cumleten bol kazanclar. Hayirli haftasonlari.

Tesekkurler
     Alıntı Originally Posted by meesut Yazıyı Oku
    Selamlar,

Aşağıda linkini paylaşıyorum ama excel bilgisi az olan arkadaşlar anlamakta zorluk çekeceklerdir. Bu arada bayram sonrası bu linki kaldıracağım, ihtiyacı olan kendine kopyalarsa sevinirim.

LİNK; https://drive.google.com/file/d/1ddl...ew?usp=sharing

* Sütunda başlık kısmında her hangi bir not ve açıklama yoksa formüllüdür, oraya bilgi girmeyin, formülü de bozmassınız.

* Bilgi girişi yapılması gereken sütunların üzerilerine notlar koydum, oralara bakılarak giriş yapılırsa, tablo da sizin portföyünüze göre şekkilenecektir.

* Rakamlarla oynadım, kendi portföyünü eklemek isteyen sadece Fon Kodu olan kısımdan kendi portföyünü ekleyerek ilerleyebilir.
    * Açıklama kısmı import sekmesinden veri alıyor, açıklama yazan yere, import sekmesinden kendi fonununuzun tam adını bularak aynısının yazılması gerekiyor, yoksa veri gelmez.
    *En altta aylık kar-zarar tablosu var, siz burada Sadece Temmuz sekmesini bırakarak, üst satırları silebilirsiniz. Daha sonraki aylarda sadece veri girişi yapılması gereken yeri doldurup, o da zaten bir önceki ayın bakiyesi oluyor, diğer sütunları olduğu gibi kopyalamalısınız. Örneğin temmuz bittiğinde, Ağustos ayı için Temmuzu olduğu gibi aşağıya kopyalamalı, Temmuz bittiği için formüllü halini kopyalayarak, yine temmuzun üzerine sadece değerleri yapıştırarak sabitlemelisiniz, sonraki aylarda da sürekli benzer işlem tekrar edilir. Bu tabloda da temmuz öncesinin sabit olduğunu, temmuz ayının formüllü olduğunu göreceksiniz.

*Tekrar tekrar hatırlatmakta yarar var, import sekmesindeki bilgilere zarar verirseniz veriler etkilenir. Bazen geç yükleniyor, tablodan değil, verilerde sıkıntı var demektir, 10'a kadar bekleyin, genelde veriler tam olarak geliyor.

Yıldızlar ve Trade diye sekmeler var, onlar da bonus olsun, içeriğini anlayan arkadaşlar kullansın.
    M2003J15SC cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    “Sağlam bir para birimi, zengin bir toplumun olmazsa olmazıdır.”

Sayfa 409/1002 İlkİlk ... 309359399407408409410411419459509909 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •