Selamlar,
Aşağıda linkini paylaşıyorum ama excel bilgisi az olan arkadaşlar anlamakta zorluk çekeceklerdir. Bu arada bayram sonrası bu linki kaldıracağım, ihtiyacı olan kendine kopyalarsa sevinirim.
LİNK;
https://drive.google.com/file/d/1ddl...ew?usp=sharing
* Sütunda başlık kısmında her hangi bir not ve açıklama yoksa formüllüdür, oraya bilgi girmeyin, formülü de bozmassınız.
* Bilgi girişi yapılması gereken sütunların üzerilerine notlar koydum, oralara bakılarak giriş yapılırsa, tablo da sizin portföyünüze göre şekkilenecektir.
* Rakamlarla oynadım, kendi portföyünü eklemek isteyen sadece Fon Kodu olan kısımdan kendi portföyünü ekleyerek ilerleyebilir.
* Açıklama kısmı import sekmesinden veri alıyor, açıklama yazan yere, import sekmesinden kendi fonununuzun tam adını bularak aynısının yazılması gerekiyor, yoksa veri gelmez.
*En altta aylık kar-zarar tablosu var, siz burada Sadece Temmuz sekmesini bırakarak, üst satırları silebilirsiniz. Daha sonraki aylarda sadece veri girişi yapılması gereken yeri doldurup, o da zaten bir önceki ayın bakiyesi oluyor, diğer sütunları olduğu gibi kopyalamalısınız. Örneğin temmuz bittiğinde, Ağustos ayı için Temmuzu olduğu gibi aşağıya kopyalamalı, Temmuz bittiği için formüllü halini kopyalayarak, yine temmuzun üzerine sadece değerleri yapıştırarak sabitlemelisiniz, sonraki aylarda da sürekli benzer işlem tekrar edilir. Bu tabloda da temmuz öncesinin sabit olduğunu, temmuz ayının formüllü olduğunu göreceksiniz.
*Tekrar tekrar hatırlatmakta yarar var, import sekmesindeki bilgilere zarar verirseniz veriler etkilenir. Bazen geç yükleniyor, tablodan değil, verilerde sıkıntı var demektir, 10'a kadar bekleyin, genelde veriler tam olarak geliyor.
Yıldızlar ve Trade diye sekmeler var, onlar da bonus olsun, içeriğini anlayan arkadaşlar kullansın.

Yer İmleri