Sayfa 424/1002 İlkİlk ... 324374414422423424425426434474524924 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 3,385 - 3,392 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

1.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    halilim reçberim 2 gün önceki videosunda dövizin hdtr'ye göre 4 aylık bir düşüş trendine girdiğini ve ekim sonu gibi 7,95'leri görebileceğini, altının da bu kapsamda 450 liralara gerileyebileceğini belirtmişti. altından ve dövizden pek bir şey beklemeuyin diye de eklemişti. borsadan ise dünya borsalarında düşüşler dahi olsa olumlu ayrışmayla ralli beklediğini söylemişti. kendisine bazan ters indikatör de dense ilginç bir adam bu halil bey. tezini uzun uzun anlatıp gerçekleşme ihtimalinin kuvvetli olduğunu kendince yatırımcıya izah ediyor. asla ytd.
    Ben çok tutarlı bulmuyorum çoğu zaman kendisini. Piyasalarda olası haber veya temel beklentilere şu olur gibi grafik yorumlayanların tutarlıkları rassal oluyor. Bunun yerine kendini temel gelişmeler, haberler vb den soyutlayıp teknik ile tez sunanlar daha tutarlı olabiliyor. Piyasalarda yön belli olduktan sonra haber geriden gelmekte genelde.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

2. İyi günler,
    Ziraat Bankası mobil açılmıyor, acaba bir bende mi var bu sorun yoksa genel mı diye burdan sormak istedim

Türkiye 5Y CDS 382
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

Alıntı Originally Posted by Kemtuz Yazıyı Oku
    İyi günler,
    Ziraat Bankası mobil açılmıyor, acaba bir bende mi var bu sorun yoksa genel mı diye burdan sormak istedim
    Özel değil genel genel...
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

5.  Alıntı Originally Posted by Market Soul Yazıyı Oku
    Özel değil genel genel...
    Sağol market üstad, uzulsem mi sevinsem mi bilemedim. Kredi kartı ödemesi havale işlerim vardı

6.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Ben çok tutarlı bulmuyorum çoğu zaman kendisini. Piyasalarda olası haber veya temel beklentilere şu olur gibi grafik yorumlayanların tutarlıkları rassal oluyor. Bunun yerine kendini temel gelişmeler, haberler vb den soyutlayıp teknik ile tez sunanlar daha tutarlı olabiliyor. Piyasalarda yön belli olduktan sonra haber geriden gelmekte genelde.
    çoğu zaman saçmalıyor, iş sarpa sarınca da senaryomu değiştiriyorum falan diyor, ben de farklı düşünce olması babından paylaştım. yalnız dikkatimi şu çekiyor: mert yılmaz olsun haluk Canberk olsun, Selçuk gönençler olsun 1350 altına sarkmalarda seçici olmak kaydıyla alım yapılabileceğini ve buradan alınan pozisyonların orta vadede güzel kârlar sunacağını söylüyorlar. Selçuk hoca yılbaşında 1550 üzerinde ne kadar kötümsersem 1350 civarında da o kadar iyimserim diyorlar. sonuçta gaybı ancak Allah bilir de reçberime ek olarak daha tutarlı ve ayağı yere basan analizler paylaşan üstatlar da olumlular gibi. asla ve kat'a ytd

7.  Alıntı Originally Posted by Kemtuz Yazıyı Oku
    Sağol market üstad, uzulsem mi sevinsem mi bilemedim. Kredi kartı ödemesi havale işlerim vardı
    şu an çalışıyor, tekrar deneyin

8.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    çoğu zaman saçmalıyor, iş sarpa sarınca da senaryomu değiştiriyorum falan diyor, ben de farklı düşünce olması babından paylaştım. yalnız dikkatimi şu çekiyor: mert yılmaz olsun haluk Canberk olsun, Selçuk gönençler olsun 1350 altına sarkmalarda seçici olmak kaydıyla alım yapılabileceğini ve buradan alınan pozisyonların orta vadede güzel kârlar sunacağını söylüyorlar. Selçuk hoca yılbaşında 1550 üzerinde ne kadar kötümsersem 1350 civarında da o kadar iyimserim diyorlar. sonuçta gaybı ancak Allah bilir de reçberime ek olarak daha tutarlı ve ayağı yere basan analizler paylaşan üstatlar da olumlular gibi. asla ve kat'a ytd
    Enflasyonu da hesaba kattığımızda hisse senedi fiyatlarındaki erime çok bariz ortada. Bugünün 1550 puanı ile Ocak ayının 1550 si aynı olmaz. Tabi onlarda genel anlamda 1350 leri bu enflasyonist ortam ve kurlara bağlı olarak çok ucuz buluyorlar.
    Az önce lojistik tedarikçime yılın ilk 6 ayı için (üfe+tüfe)/2 nin %60 ını yansıtarak %9,75 zam vermek durumunda kaldım.
    Herşey enflasyona göre bu kadar değer kaybederken borsanın da bu farkı bir şekilde kapatması lazım
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Sayfa 424/1002 İlkİlk ... 324374414422423424425426434474524924 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •