Sayfa 433/1004 İlkİlk ... 333383423431432433434435443483533933 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 3,457 - 3,464 arası.

Konu: Viop XXXIV

1. Az önce kapıcılık ve ticaret yapan bur arkadaşım vardı onunla telefon ile görüşecek. Bundan iki yıl önce uçan tank yapıyoruz paylaşımı yapıyordu. Az önce bunlar iyice zıvana dan çıktı çalmaktan çırpmaktan milleti unuttu bunları göndereceğiz diyor. Benim kafama ikinci plan bu mülteciler mi diye takıldı. Ya vatandaşlik verecek yada iç savaş için kullanacak bunu.

2. Bu adamlarin seçimi kaybetmesi demek o kadar malı mülkü bırakıp cezayı ödemek demek. Hal böyle olunca bu elindeki güç ile sonuna kadar gider. Gerekirse silahlı güç ile mahkemeyle her türlü engeli çıkaracak çok ağır bir bedel ödeyebiliriz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Şişli-İstanbul
    Gönderi
    1,689
    Şaka maka cuma'ya kadar güzel bir global realizasyon hızlıca gerceklesip kayıpları pazartesi telafi etmeye başlarsa bizim viran olmuş borsa bilançolar gelmeye başlarken atak yapabilir.

Bist 100 mazlum 100 oldu nağbal gitti gideli.

4.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Az önce kapıcılık ve ticaret yapan bur arkadaşım vardı onunla telefon ile görüşecek. Bundan iki yıl önce uçan tank yapıyoruz paylaşımı yapıyordu. Az önce bunlar iyice zıvana dan çıktı çalmaktan çırpmaktan milleti unuttu bunları göndereceğiz diyor. Benim kafama ikinci plan bu mülteciler mi diye takıldı. Ya vatandaşlik verecek yada iç savaş için kullanacak bunu.
    Türkiye de iç savaş çıkarsa (çok zor bi olasılıktır)Avrupa biter.

Farklı bir konudan bahsedeyim, beni yaklaşık 1 haftadır uğraştıran.
    Gedik Yatırım ile çalışan arkadaşları bir konuda uyarayım. Eğer hem Gedik Trader ile hem de Matriks ile emir yazıp emir silen varsa içinizde her gün seans öncesi ve seans sonrası ekran görüntüsü alın hem Gedik Trader sayfasından hem de Matriks sayfasından. İki platform arasında ciddi bir sorun var. Şöyle ki, birinden emir sildiğinizde diğerinde emirler silinmeyebiliyor ve bu sistem hatası sizin adınıza sizin haberiniz olmadan alım-satım yapabiliyor. Yaklaşık 1 haftadır sistemde böyle bir sorun olduğunu ispatlamaya çalışıyordum. Önceleri benim hatam olarak gördüler ama şimdi sorun olduğu anlaşıldı. Şimdi sorunun kaynağını anlamaya çalışıyorlar.
    Dikkat edin.

6.  Alıntı Originally Posted by KAPICI Yazıyı Oku
    Türkiye de iç savaş çıkarsa (çok zor bi olasılıktır)Avrupa biter.
    İç savaş değil şekil olarak seçim iptal ettirecek bir kumpas

7.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Farklı bir konudan bahsedeyim, beni yaklaşık 1 haftadır uğraştıran.
    Gedik Yatırım ile çalışan arkadaşları bir konuda uyarayım. Eğer hem Gedik Trader ile hem de Matriks ile emir yazıp emir silen varsa içinizde her gün seans öncesi ve seans sonrası ekran görüntüsü alın hem Gedik Trader sayfasından hem de Matriks sayfasından. İki platform arasında ciddi bir sorun var. Şöyle ki, birinden emir sildiğinizde diğerinde emirler silinmeyebiliyor ve bu sistem hatası sizin adınıza sizin haberiniz olmadan alım-satım yapabiliyor. Yaklaşık 1 haftadır sistemde böyle bir sorun olduğunu ispatlamaya çalışıyordum. Önceleri benim hatam olarak gördüler ama şimdi sorun olduğu anlaşıldı. Şimdi sorunun kaynağını anlamaya çalışıyorlar.
    Dikkat edin.
    Üç beş kez yaşadım. Bir emir bende gözükür ama gitmedi o kademe aktif iken hatta bir kaç kademe üste çıktı ama ben satamadim sonra da satış geldi baya bir zarar yazdım.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Üç beş kez yaşadım. Bir emir bende gözükür ama gitmedi o kademe aktif iken hatta bir kaç kademe üste çıktı ama ben satamadim sonra da satış geldi baya bir zarar yazdım.
    Bu gibi durumlarda hemen ekran görüntüleri alıp itiraz etmek gerekiyor. Sistem sorunu 12.07.2021 de başladı.

Sayfa 433/1004 İlkİlk ... 333383423431432433434435443483533933 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •